Radeon RX 9070 XT Fiyatları ?

Hocalarım mesela sarı sitede şehrimde 25k ya sıfır inno3d 5070 veriyorlar onu alıp 5,6 ay kullanıp satsam 9070xt aldırır mı veya değermi amd nin saf gücünü hep sevmişimdir onun için Nvidia ya hiç yönelmedim ama bazı ikinci el fırsatları değerlendirmek lazım
Belli olmaz ama dediğin gibi bir şey olacağını sanmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belli olmaz ama dediğin gibi bir şey olacağını sanmam
Direkt alacaksan 9070XT al fiyatların daha da artacağına inanıyorum ben

Vatanda galiba asrock alt modeli 36500e düşmüş almadım taksitte varmış ama 1,2hafta daha bekleyip ikinci el kovalıcam ozamana kadarda sıfır iyi bir model düşerse sıfır alırım diye düşünüyorum bence çok çok kaçırılmıcak bir indirim değildi iyi mi? yaptım kötümü yaptım bilmiyorum

Herkese iyi günler yakın zamanda ekran kartımı 7800xt yi sattım yükseltmek için kart bakıyorum 9070xt modelleri yakın zamanda sağlam indirime girercekmi girerse ne zaman ve hangi modeller girebilir veya ikinci el nitro+ veya tepe model bulunan yazabilir
50.000 tl ye hepsiburada da mevcut Sapphire Nitro plus modeli. Birkaç gün önce
1786688995724.webp

şu fiyata inmişti ama AMD 10%, Nvdia 20% GPU lara zam yaptı
5070 TI'ın MSRP si 750 USD olsa da GDDR7 RAM kirizi ile 850 olmuştu Fiyat peformans üst segment modelleri gaming trio tuf gibi 990 USD di onlar şu an 1200 1150 civarı bulunuyor € olarak piyasada
9070XT de çok farklı değil 850-950 EURO civarına kadar fırladı sapphire nitro plus tuf gibi modellerde
O yüzden epey zor hocam. Anca eski stoklu stoğu olan mağazalar eğer eski fiyattan stokları boşaltmak isterse ki şu fiyatlarda bile kartlar kapış kapış giderken o da çok zor anca 40- 42 civarına bulabilirsin.

50.000 tl ye hepsiburada da mevcut Sapphire Nitro plus modeli. Birkaç gün önce Alıntıyı görüntüle
şu fiyata inmişti ama AMD 10%, Nvdia 20% GPU lara zam yaptı
5070 TI'ın MSRP si 750 USD olsa da GDDR7 RAM kirizi ile 850 olmuştu Fiyat peformans üst segment modelleri gaming trio tuf gibi 990 USD di onlar şu an 1200 1150 civarı bulunuyor € olarak piyasada
9070XT de çok farklı değil 850-950 EURO civarına kadar fırladı sapphire nitro plus tuf gibi modellerde
O yüzden epey zor hocam. Anca eski stoklu stoğu olan mağazalar eğer eski fiyattan stokları boşaltmak isterse ki şu fiyatlarda bile kartlar kapış kapış giderken o da çok zor anca 40- 42 civarına bulabilirsin.
Hocam ikici el de her zaman bir umut vardır sıfır da pek istemiyorum zaten değer ama değmesini geçtim bucce sıkıntısı var yani gidip sıfır baya indirim bekleyip en alt modelleri 36ya alacağıma ikinci el kovalayıp zaten 4,5aylık kartları şuan için 32 31 civarına alınabilir sıfıra para verirsem tepe modelleri 40ın aşağısına düşerse taksitle filan bir ihtimal kart almak için artık galiba sayılı günler kaldı 7800xt yi 21 civarına sattım o para erimesin diye uğraşıyorum artık nerde indirim nerde kampanya varsa değerlendirmek kaldı

Cin pazarımda 1000 dolara dayandı, şuan yansıyor ben iki model dışında düzgün fiyat görmedim bizde geçen asus prime aldık normalde almam daha güzel modeller oluyordu aynı fiyata ama öyle bir duruma geldi ki diğerine verilecek farka değmiyor.

hocam ben de aynısından almayı düşünüyorum da soğutma performansı kötü ve çok sesli çalışıyor diyorlar. kullanmaya başladıysan eğer deneyimlerini aktarır mısın rica etsem ?
Sapphire pulse modelinde Valla 55 dereceyi geçtiğini görmedim. 2500rpm de aman aman bir ses çıkarmıyor zaten kulaklık takılı oluyor genelde.

Sapphire pulse modelinde Valla 55 dereceyi geçtiğini görmedim. 2500rpm de aman aman bir ses çıkarmıyor zaten kulaklık takılı oluyor genelde.
asus prime ile aralarında 6-7k civarı bir fiyat farkı var. acaba söylenilenler aradaki farka değiyor mu ? sıcaklık değerlerini internetten araştırıp da üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyoruz ama ses seviyesiyle ilgili elle tutulur bir kaynak bulamadım. bu kartı tercih etme sebebim de 6000 veya 7000 serisi nvidia gpuları bekliyorum. o döneme kadar beni götürmesi fazlasıyla yeterli olacak.

edit: sanırım fiyat farkı o kadar fazla değil max 3-4k fark ile çözülebilir

asus prime ile aralarında 6-7k civarı bir fiyat farkı var. acaba söylenilenler aradaki farka değiyor mu ? sıcaklık değerlerini internetten araştırıp da üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyoruz ama ses seviyesiyle ilgili elle tutulur bir kaynak bulamadım. bu kartı tercih etme sebebim de 6000 veya 7000 serisi nvidia gpuları bekliyorum. o döneme kadar beni götürmesi fazlasıyla yeterli olacak.
Hocam buyrun : 9070XT Tier List

prime daha kötü

1786703327906.webp

4-5 gundur her aksam 22:00 den sonra Vatanda indirimde 2-3 cesit model daha var indirimde olan, en uygun fiyatlisi bu

bu tabloyu incelemiştim gayet güzel hazırlanmış ama sesli derken mesela ne kadar bir seviyeden bahsediyoruz ? "sesli ( 60 c )" ibaresi neyi ifade ediyor bize ? mesela sapphire pulse için sessiz ( 60 c ) yazılmış prime için de sesli ( 60 c ) yazılmış. ses seviyesini anlayabileceğimiz herhangi bir youtube inceleme videosu falan var mıdır acaba ?
prime daha kötü
hocam zaten ikisini karşılaştırmıyorum, prime ın seviyesini biliyorum. tek merakım prime ne kadar sesli çalışıyor onu bulmaya çalışıyorum.
Alıntıyı görüntüle
4-5 gundur her aksam 22:00 den sonra Vatanda indirimde 2-3 cesit model daha var indirimde olan, en uygun fiyatlisi bu
gayet güzel fiyat vallahi hayırlı olsun. ben de akşamları bi voltaya çıkayım o zaman :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,002
Üyeler
201,381
Son üye
Baran Yıldız
Geri