SadeceYorumcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 616
aynen fiyat hatası.4k 160hz in kırık ekranı bile sahibindende 6 bin ederFiyat hatası gibi satıcı Amazonmuydu ? Kaçtıysa büyük kaçtı beah
aynen fiyat hatası.4k 160hz in kırık ekranı bile sahibindende 6 bin ederFiyat hatası gibi satıcı Amazonmuydu ? Kaçtıysa büyük kaçtı beah
aynen satıcı amazondu depo sayfasına atmışlardıFiyat hatası gibi satıcı Amazonmuydu ? Kaçtıysa büyük kaçtı beah
Game garaj x7t 5070Hangi laptop var sende?
bu tabiiBu model mü acaba
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27" 1ms 180Hz Qhd 2k Qd-Mini LED Oyuncu Monitörü (Hdmı+Dp, Fast-Hva Panel, Hdr 600, Freesync)
Doğrudur hocam pek deneyimin olmadığı için 1 kez alıvam bende ama kararsızım27 inç hikayelide çok güzel 24 ise FPS'te çok güzel inç'ine karar verirsen öneri daha rahat olabilir. Şahsen 27 inç çoğu kişiyi bende dahil FPS oyunlarında yoruyor.
bu arada 27 24 arasında hiç fark yok fps oyunlarında27 inç hikayelide çok güzel 24 ise FPS'te çok güzel inç'ine karar verirsen öneri daha rahat olabilir. Şahsen 27 inç çoğu kişiyi bende dahil FPS oyunlarında yoruyor.
Aynen ölü piksel çok çıkmış. Yazan kadar yazmayan veya fark etmeyende vardır.iyi hoş da felaket şikayet var şuan tcl monitörlerde almak riskli
Laptopunda halihazırda 2k ekran var, laptopunun performansından memnunsan 27 inç 2k ekran al, performansı az hissettiriyorsa 24 inç 1080p al. Ama ben tercihimi 2k dan yana kullanırdım.Game garaj x7t 5070
Bunu diyen arkadaş özellikle herkesi esporcu ile aynı kefeye koyduğundan her fps oyunu oynayana 24 inç öneriyor. Bende hem 24 ve hem 27 inç 2 monitör var ve tüm fps oyunlarımı 27 inç olanda oynuyorum, bana daha rahat hissettiriyor.Doğrudur hocam pek deneyimin olmadığı için 1 kez alıvam bende ama kararsızım
Plat eloyu geçemiyorsan fark göremezsin. Nasıl oynadığına göre fark var, masa mesafene görede fark var. 24'te kafanı çevirmene gerek olmaz 27'de kafanı çevirmen gerekiyor.bu arada 27 24 arasında hiç fark yok fps oyunlarında
Ben senin arkadaşın değilim. En fazla liseye gidiyorsundur, yaşıtlarınla arkadaşımlı konuş, tanımadığın insanlarla konuşurken sizli konuş. Klavye başına geçince herkes doktoralı 7 kere dünyayı dolaşmış oluyor bizim ülkede. Önerinide başkalarının yorumlarına salça olarak değil kendi fikirlerinle ver diyeceğimde toplasan kaç monitör değiştirmişmisindir? 24 inç ile 27 inç'te standart masa mesafesinde daha rahat FPS oynadığını söyleyen birisinin fikrini kâle almam. 1080p 27 inç önermek gibi bir şey bu. 27 inç 1080p de kullanılır, doğru olan 27 inç 2k'dır. Aynı hesap. Git önce bilgi edin sonra milletin yanlışlarını düzeltirsin. Laptop bilginde hiç yok o cihazla 27 2K'da kaç FPS alacağını düşünüyorsun önerdiğin kişinin mesela CS'de bay profesör söylesene cidden merak ediyorum. 1 saat açık kalınca Throttling yiyince o laptop kaça kadar çeker FPS'i gram bilgin varmı mesela ? Konuş işte, vaktin geçsin, millete salça olmak olsun işiniz.Laptopunda halihazırda 2k ekran var, laptopunun performansından memnunsan 27 inç 2k ekran al, performansı az hissettiriyorsa 24 inç 1080p al. Ama ben tercihimi 2k dan yana kullanırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu diyen arkadaş özellikle herkesi esporcu ile aynı kefeye koyduğundan her fps oyunu oynayana 24 inç öneriyor. Bende hem 24 ve hem 27 inç 2 monitör var ve tüm fps oyunlarımı 27 inç olanda oynuyorum, bana daha rahat hissettiriyor.
Kullanım şeklin, FPS oyununu ne kadar oynadığın, masadan ekrana olan mesafen gibi birsürü durum var. FPS in ideali 24'tür Masanı uzaklaştırabiliyorsan mesela 27'dede oynarsın. Standart masa mesafesinde 27 sorun. Hikayeliyi FG ile falan gene toplarsın birşekilde, FPS'e göre seç monitörünü. Çünkü i7 14650hx'li cihazın var oynadığın süreye göre throttle alacaksın. Atıyorum FPS oynarken grafikleri düşüğe falan kişilerdensen vs. önerilerndeğişir. Arada keyfine FPS oynuyorsan 27 2k, diğer şekil ise 24 1080p.Doğrudur hocam pek deneyimin olmadığı için 1 kez alıvam bende ama kararsızım
Benzer bi konuşmayı daha öncede yapmıştık seninle. Kaç fps alacağına laptop sahibi bakıp karar ve ona göre karar verir zaten, orası beni ilgilendirmiyor. Ayrıca yıllarca laptop kullandım ve 1 kere throttling yemedim, laptop diye illaki fırına dönecek değil. Diyelim ki yedi, o zaman fpsler 1080pde de oynanamayacağı seviyeye geleceğinden mevcuttaki sorun o değil zaten.Plat eloyu geçemiyorsan fark göremezsin. Nasıl oynadığına göre fark var, masa mesafene görede fark var. 24'te kafanı çevirmene gerek olmaz 27'de kafanı çevirmen gerekiyor.
Ben senin arkadaşın değilim. En fazla liseye gidiyorsundur, yaşıtlarınla arkadaşımlı konuş, tanımadığın insanlarla konuşurken sizli konuş. Klavye başına geçince herkes doktoralı 7 kere dünyayı dolaşmış oluyor bizim ülkede. Önerinide başkalarının yorumlarına salça olarak değil kendi fikirlerinle ver diyeceğimde toplasan 10 tane monitör değiştirmişmisindir büyük soru işareti. 24 inç ile 27 inç'te standart masa mesafesinde daha rahat FPS oynadığını söyleyen birisinin fikrini kâle almam. 1080p 27 inç önermek gibi bir şey bu. 27 inç 1080p de kullanılır, doğru olan 27 inç 2k'dır. Aynı hesap. Git önce bilgi edin sonra milletin yanlışlarını düzeltirsin. Laptop bilginde hiç yok o cihazla 27 2K'da kaç FPS alacağını düşünüyorsun önerdiğin kişinin mesela CS'de bay profesör söylesene cidden merak ediyorum. 1 saat açık kalınca Throttling yiyince o laptop kaça kadar çeker FPS'i gram bilgin varmı mesela ? Boş keseden konuş işte, millete salça olmak olsun işiniz.
Bunu kâle alma bir şey bildiği yok. Yıllarca laptop kullandım diyor 1 kere throttling yemedim diyor yani bunu diyen birisi bir şey bilmiyordur, boş egoyla google'dan bakıp bakıp yazıyordur. İ7 14650hx cihazda throttling alınca 1080p'de oynanmaz oluyormuş komik gerçekten.Benzer bi konuşmayı daha öncede yapmıştık seninle. Kaç fps alacağına laptop sahibi bakıp karar ve ona göre karar verir zaten, orası beni ilgilendirmiyor. Ayrıca yıllarca laptop kullandım ve 1 kere throttling yemedim, laptop diye illaki fırına dönecek değil. Diyelim ki yedi, o zaman fpsler 1080pde de oynanamayacağı seviyeye geleceğinden mevcuttaki sorun o değil zaten.
Bu kadar gergin ve agresif biriyle konuşmayı sürdürmek istemediğimden engelliyorum seni.
Ben erkek oyunu oynuyorum cs 20k eloPlat eloyu geçemiyorsan fark göremezsin. Nasıl oynadığına göre fark var, masa mesafene görede fark var. 24'te kafanı çevirmene gerek olmaz 27'de kafanı çevirmen gerekiyor.