Asus Tuf A16 Alınır mı

4050 ve 500 GB depolama için biraz pahalı değil mi? Laptop olması şart mı bu arada?

ürün bu arkadaşlar 140w alınır mı sizce
Bu var hocam. Gece de Gaming gecesi var belki indirime girer diye ben de bekliyorum.

4050 ve 500 GB depolama için biraz pahalı değil mi? Laptop olması şart mı bu arada?
hocam laptop almak zorundayım üni dolayısıyla, varsa daha iyi önerileriniz sevinirim trendyol ve hepsiburada olursa iyi olur peşin fiyata taksit kampanyaları iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemcisi benim attığıma göre bir altta galiba hocam

hocam laptop almak zorundayım üni dolayısıyla, varsa daha iyi önerileriniz sevinirim trendyol ve hepsiburada olursa iyi olur peşin fiyata taksit kampanyaları iyi

işlemcisi benim attığıma göre bir altta galiba hocam
Kıyaslamalarda ve kağıt üstünde belirgin farkla ryzen 7 260 daha iyi gözüküyor ama gerçek bir test göremedim.

RTX 4050 laptopda çoğu AAA oyun oynanmaz. En fazla low da 60-70 fps kovalarsınız. Bütçenizi söyleyin yardımcı olayım.

Benim peşin Max 35 karta taksitle Max 45 bana da yardımcı olur musunuz ikinci el de olur bana
2. elde 4060 laptoplara bakabilirsiniz hocam. Uyguna bulursanız 5050 de olur. Alırken sorunu var mı, ekran kartı kaç W vs diye bakmanız lazım. Konu açar beğendiğiniz modelleri atarsanız hangisi alınabilir hangisi daha iyi diye yorum yapabiliriz.

Hocam bütçe max kaç?
bu civarlar hocam 40 45 k trendyol hepsiburada olırsa iyi olur

taksit açısından

up

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,279