Edward Norton
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 646
niye
niye
Aşırı glow cıkıyor ölü piksel de az değil. Kalite kontrol zayıf. Gama takibi zayıf tepki süresi biraz kötü.
Sol üstteki ışık sızması bana gelenden de kötüymüş. Hocam KTC garantisi hakkında bilginiz var mı? Ben şu anlık memnunum ama ilerde sorun yaşarsam diye merak ettim.Aşırı glow cıkıyor ölü piksel de az değil. Kalite kontrol zayıf. Gama takibi zayıf tepki süresi biraz kötü.
![]()
KTC H27E6'da kronik IPS glow var
Biliyorsunuz inceleme verileri çok önemli ve bunun yanında kullanıcı yorumları da değerli. Bir monitörün renk gamutu, parlaklığı vs iyi çıkması onu sorunsuz yapmaz. Ktc H27e6 çıktığından beri öneriyorum (öneriyordum) ki bayağı zaman geçti. Zamanla kullanıcı yorumlarını okudukça modelden soğudum...www.technopat.net
İncelemeye giden ünite bile böyle:
Alıntıyı görüntüle
İndeks bakıyorSol üstteki ışık sızması bana gelenden de kötüymüş. Hocam KTC garantisi hakkında bilginiz var mı? Ben şu anlık memnunum ama ilerde sorun yaşarsam diye merak ettim.
Bunu duyduğum iyi oldu hocam tek değilmişimBen monitörümü aldıktan bir hafta sonra 1700 tl kadar* indirime girmişti.. Yazayım dedim![]()
12’ye miniled varken sırf 300hz diye bu monitör alınmaz bence.
1 kişi de gördüm. Fabrika hatalı olabilir. Tek bir konuya göre markayı yargılamam. 50 binlik oledlerde de bir sürü sorun oluyor.Tcl miniled ilk parti galiba sorunlu.Ölü pikselden tutun bloominge kadar.TCL C2A Pro Blooming sorunu ve OLED ile karışlaştırma
Selam dostlar, Halihazırda 27” 2K Samsung Odyssey G5 QD-OLED monitör kullanıyorum. Ancak oyun oynamadığım ve OLED yanması konusunda da kafama taktığım için monitörü uzun süredir çok az kullanıyorum. Bu nedenle TCL'nin televizyonlarındaki Mini LED performansına da güvenerek 27” 4K TCL C2A Pro...techolay.net
Bu bütçede ne tavsiye edersin tercihen yüksek hz(200+)
Vg27aq5a vg27aql5aBu bütçede ne tavsiye edersin tercihen yüksek hz(200+)
Asus tuf olarak vg27aqml1a almıştım 2 sene önce aşırı derecede glow ve ışık sızması vardı iade edip yarı fiyatına aoc almıştım memnun da kaldım. Muhtemelen benim aldığım ürün problemliydi ama asus markasını genel olarak overprice buluyorum. Alternatif marka önerin varsa asusu son seçenek olarak değerlendirmek isterim açıkcası. Alacağımı ana monitör yapıp aocu 2. monitör yapıcam. Sık indirime giren model varsa bekleme şansım da var bu yüzden.Vg27aq5a vg27aql5a
Gaming gecesinde g27q2 8k ya düsüyor alınabilir veya q27g42zeAsus tuf olarak vg27aqml1a almıştım 2 sene önce aşırı derecede glow ve ışık sızması vardı iade edip yarı fiyatına aoc almıştım memnun da kaldım. Muhtemelen benim aldığım ürün problemliydi ama asus markasını genel olarak overprice buluyorum. Alternatif marka önerin varsa asusu son seçenek olarak değerlendirmek isterim açıkcası. Alacağımı ana monitör yapıp aocu 2. monitör yapıcam. Sık indirime giren model varsa bekleme şansım da var bu yüzden.
yok mu bir ELEKTRONİK300Kod yokmu az daha düşürelim