PC Toplamak İstiyorum (ama PC Toplamaktan Hiç Anlamıyorum) Bütçe 100 Bin

Reaksiyon skoru
0
Selam beyler, ben şimdi bir PC toplamak istiyorum ama hiçbir bilgim yok parça olarak ve o parçaları veya malzemeleri aldığımda toplama ve birleştirme bilgim yok yani az çok YouTubedan bir kaç video izlemiştim ama daha önce hiç PC toplamadım şimdi hangi malzemeleri veya parçaları almalıyım kulaklık,klavye ve mouse ile birlikte olsun ayrıca bu toplayacağım bilgisayarda rahatça oynatması istediğim oyunlar olan Squad,Arma ve GTA 6 da aynı şekilde akıcı en az 60 FPS ortanın bir üstü yüksek ayarlarda oynatsın yeter zaten bu oyunları bu şekilde oynatabilirse diğer oyunlarıda rahatlıkla oynatır diye düşünüyorum fazla bir bilgim yok bütçe 100.000 ilk kez toplayacağım için hiçbir bilgim yok

Selam beyler, ben şimdi bir PC toplamak istiyorum ama hiçbir bilgim yok parça olarak ve o parçaları veya malzemeleri aldığımda toplama ve birleştirme bilgim yok yani az çok YouTubedan bir kaç video izlemiştim ama daha önce hiç PC toplamadım şimdi hangi malzemeleri veya parçaları almalıyım kulaklık,klavye ve mouse ile birlikte olsun ayrıca bu toplayacağım bilgisayarda rahatça oynatması istediğim oyunlar olan Squad,Arma ve GTA 6 da aynı şekilde akıcı en az 60 FPS ortanın bir üstü yüksek ayarlarda oynatsın yeter zaten bu oyunları bu şekilde oynatabilirse diğer oyunlarıda rahatlıkla oynatır diye düşünüyorum fazla bir bilgim yok bütçe 100.000 ilk kez toplayacağım için hiçbir bilgim yok
monitör falan yok dimi sıfırsın şuan bakacam şimdi ona göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistem beyazmı siyah mı? kredi kartın var mı

Her şey dahil mi yoksa sadece kasa mı?Nakit mi kredi kartı mı?Kredi kartı ise hangi banka?2.el takıntınız var mı?

sistem beyazmı siyah mı? kredi kartın var mı

sistem beyazmı siyah mı? kredi kartın var mı Renk konusunda takıntım yok
Taksit mi nakit mi
Nakit

Konuyu kenarda tutuyorum akşamki indirimlerden öneri yaparım

Her şey dahilden kastedersem kasa(tüm bileşenler), monitör(yazmayı unutmuşum),mouse,klavye ve kulaklık sadece bunlar ve nakit
Her şey dahil mi yoksa sadece kasa mı?Nakit mi kredi kartı mı?Kredi kartı ise hangi banka?2.el takıntınız var mı?

Konuyu kenarda tutuyorum akşamki indirimlerden öneri yaparım
Tamam

Bundan 2 tane (2 farklı hesaptan al) bunu yazdığımda 10k’ydı fiyatı

Buna 2 tane alta reverse fan eklersen iyi olur

İşlemci 7600 seçtim çünkü 7500f’le arasında fiyat farkı yok. Troy’la ekstra 200 Tl indirim var.

İşlemci soğutucularda indirim bulamadım. İndirim beklersen 500-1000 tl arası kar edebilirsin.

Bu çok iyi bir anakart, fiyatı da iyi

A tier çok sessiz bir psu. Fiyatı artar azalmaz talibi çok

Ekran kartı yok resmen bir şey öneremedim. 2. El ilanlarında garantili 9070 xt ve 5070 iyi modeller var 30k civarında

Ssd fiyatlarını görünce paylaşmaya gönlüm razı olmadı. 5.5-6 arası gen4 alıp geç

Monitör tavsiyesini kendi tecrübemle veriyorum daha ucuza başka modeller bulunuyor.

Mouse, klavye, mouse pad ve kulaklığa hiç girmeyeyim. Ben hep f/p ürünler kullanıyorum bana yettiği için

Son düzenleme:
Geri