Vatanbilgisayar 15000tl Paraf Puan Kampanyası

şimdi bu kampanya biter vatan fiyatlara 5bin indirim yapar, yine 41e 5070ti filan alsak ne iyi olurdu

Bendende imzalı maaş bordrosu istediler yıl olmuş 2026 ne imzası e-devletten felan çekin bilgileri dedim şube kabul etmedi. Bende mobil bankacılıktan görüntülü konuşmayla hesap açtım kredi kartı başvurusunda bulundum kart eve geldi 😂 bu Halk bankasının çok saçma bi sistemi var
Hocam ben de paraf kart almayı düşünüyordum da, siz hangisinden aldınız ve aidatı ne kadar oluyor?

Parafi batsın. Sacma sapan kanser bir banka bu. Bulaşmayın.
7 ay boyunca kart basip göndermeyi beceremedi. Teminatli kart aldim. 1,5 kat parayi teminat istedi. Kart olmadan markette puan harcanamiyor. (Qr vs yalan çalışmıyor, fiziki kart bile anlasmali oludugu marketlerin bile her subesinde gecmiyor)

Daha komigi, kart yollamadigi icin, isimsiz kart almak zorunda kaldim puanları harcamak icin ve puanlari ona transfer ettim. Bu sefer o puan kadar borç cikardi bana utanmadan:))) bu arada sistemsel hata falan degil. Takim liderlerine kadar konustum. kurallari oymuş... hiç bulaşmayın. Dertsiz başınıza dert almayın.

arkadas bir tane fatura bir tane kredi borcu geciktirdiğim yok kredi kartı vermiyor bana paraf

Puanım yüksek gecikmem hiç yok ilginç bir şekilde paraftan kart alamıyorum 😀
Bende alamıyordum 4. Şubeye gittim müdürlüğe yazdım nede olsa vermezler diye 60k limit istedim 84k onayladılar

29 gün önce başvurduğum kart yeni gelebildi sadece onaylanması 4 gün sürdü. İlk kredi kartım düşünün ve gelir derdim yok bankalara borcum yok vs vs kanser banka

Kart basvurusu yaptik daha elimize ulasmadi. Kart ulasmadan sanal kart ile alisveris yapilabilir demisti musteri hizmetleri. Bilgisi olan var mi?

Kart basvurusu yaptik daha elimize ulasmadi. Kart ulasmadan sanal kart ile alisveris yapilabilir demisti musteri hizmetleri. Bilgisi olan var mi?
Kart eline gelmeden alışveriş yapılmıyor diye biliyorum genel olarak bankalarda ama emin değilim , aynısını yaşadım müşteri hizmetlerini aradığımda yapamassın dedi

banka kart gibi şubeden hızlı isimsiz kart veriyorlar mı?

Geri