POMPACI OSMAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 244
- Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi bu kampanya biter vatan fiyatlara 5bin indirim yapar, yine 41e 5070ti filan alsak ne iyi olurdu
Hocam ben de paraf kart almayı düşünüyordum da, siz hangisinden aldınız ve aidatı ne kadar oluyor?Bendende imzalı maaş bordrosu istediler yıl olmuş 2026 ne imzası e-devletten felan çekin bilgileri dedim şube kabul etmedi. Bende mobil bankacılıktan görüntülü konuşmayla hesap açtım kredi kartı başvurusunda bulundum kart eve geldibu Halk bankasının çok saçma bi sistemi var
mobil bankacılıktan düz paraf troy kart aldım onun yıllık aidatı vs yok.Hocam ben de paraf kart almayı düşünüyordum da, siz hangisinden aldınız ve aidatı ne kadar oluyor?
Bildiğim kadarıyla parafly otobüs/uçak bileti otel/müze vs ödemelerinde daha avantajlı oluyor hocamParafly yeni kart kampanyası vardı bir ara. Onunla birleşiyor mu ki?
Bende alamıyordum 4. Şubeye gittim müdürlüğe yazdım nede olsa vermezler diye 60k limit istedim 84k onayladılarPuanım yüksek gecikmem hiç yok ilginç bir şekilde paraftan kart alamıyorum![]()
Kart eline gelmeden alışveriş yapılmıyor diye biliyorum genel olarak bankalarda ama emin değilim , aynısını yaşadım müşteri hizmetlerini aradığımda yapamassın dediKart basvurusu yaptik daha elimize ulasmadi. Kart ulasmadan sanal kart ile alisveris yapilabilir demisti musteri hizmetleri. Bilgisi olan var mi?