Hangi Tableti Almalıyım?

Reaksiyon skoru
41
Selamün aleyküm çoğunlukla ders çalışacağım bir tablet almak istiyordum telefonumda samsung olduğu için samsung modellere odaklandım ve normalde s10 fe plusı alacaktım 6 taksitle ama ben kredi kartımı alana kadar yani 5 günde neredeyse 4k arttı tabletin fiyatı düz s10 fe almaya geldiğimde mediamark tarzı yerlerde hala 6 taksit yapamıyorum veya vade farkını çok koyuyorlar düz s10 fe 18.500 iken s10 fe plus 27500 bu farkı sırf ekranı daha büyük diye ödemek istemiyorum sizce ne yapmalıyım veya sizin önereceğiniz bir tablet var mı?

Selamün aleyküm çoğunlukla ders çalışacağım bir tablet almak istiyordum telefonumda samsung olduğu için samsung modellere odaklandım ve normalde s10 fe plusı alacaktım 6 taksitle ama ben kredi kartımı alana kadar yani 5 günde neredeyse 4k arttı tabletin fiyatı düz s10 fe almaya geldiğimde mediamark tarzı yerlerde hala 6 taksit yapamıyorum veya vade farkını çok koyuyorlar düz s10 fe 18.500 iken s10 fe plus 27500 bu farkı sırf ekranı daha büyük diye ödemek istemiyorum sizce ne yapmalıyım veya sizin önereceğiniz bir tablet var mı?
30k ya çıkamam diyorsan ders için Huawei veya Honor al derim bütçe çıkıyorsa da Samsung s11 al
Bu fiyat bandında honor v9 veyahut 11,5s güzel
Honorda kalem klavye hediye olması da + Samsung'un orjinal klavyesini alayım desen +6k ayrıca ekranı da TFT
Kulaklık saat vb alsaydın telefonunun markası önemli olabilirdi ama ben her şeyimi Samsung marka alacağım demiyorsan v9 al gec

Büyük ekran arıyorsun sanırım. Bu modellere bakabilirsin, çoğu karta peşin fiyatına 6 taksit var.

30k ya çıkamam diyorsan ders için Huawei veya Honor al derim bütçe çıkıyorsa da Samsung s11 al
Bu fiyat bandında honor v9 veyahut 11,5s güzel
Honorda kalem klavye hediye olması da + Samsung'un orjinal klavyesini alayım desen +6k ayrıca ekranı da TFT
Kulaklık saat vb alsaydın telefonunun markası önemli olabilirdi ama ben her şeyimi Samsung marka alacağım demiyorsan v9 al gec
Ya her şeyimi samsung almak istiyorum açıkçası sadece şu an bütçem pek yok diye biraz daha zamana yaymıştım ama sanırım en mantıklısı bu şekilde farklı bir marka almak olucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet abi büyğk bir ekran bakıyordum teşekkür ederim öneriler için

Hocam sizce honor pad x9b max almak mı daha mantıklı v9 almak mı

Son düzenleme:
Ya her şeyimi samsung almak istiyorum açıkçası sadece şu an bütçem pek yok diye biraz daha zamana yaymıştım ama sanırım en mantıklısı bu şekilde farklı bir marka almak olucak

Evet abi büyğk bir ekran bakıyordum teşekkür ederim öneriler için

Hocam sizce honor pad x9b max almak mı daha mantıklı v9 almak mı
X9B Max berbat cihaz. V9 alınabilir.

X9B Max berbat cihaz. V9 alınabilir.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim s10 fe plus'ıj fiyatı bi anda arttığı için onu alamamıştım bu yüzden içerlemiştim baya sağolun bir yol gösterdiniz bana allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah

okullar açılırken al güzel indirimler oluyor, kpss için samsung tab s9 almıştım geçen sene çok işime yaradı, hakkıyla ders çalışacaklar için tablet veli nimet, ekran boyutu olarak 11inch altına düşme

lansmanda ucuz olursa s12+ alabilirsin, uzun yıllar kullanırsın
ben s11i ön sipariş vakti 256 gb 28e almıştım, şu an 128 gb o fiyata satılıyor
ucuz olursa s11 al, s10 fe+ı insanın kullanası gelmiyor s11 ile yan yanayken

lansmanda ucuz olursa s12+ alabilirsin, uzun yıllar kullanırsın
ben s11i ön sipariş vakti 256 gb 28e almıştım, şu an 128 gb o fiyata satılıyor
ucuz olursa s11 al, s10 fe+ı insanın kullanası gelmiyor s11 ile yan yanayken
Lansmanı ne zaman hocam ona göre beklicem çünkü birazda acelesi var

Geri