kapalı kutu diye okutabilir yaAkakçede 3700 ken nasıl okutacak ya
Türkiye’nin dış borcu böyle böyle bitecek işteMükemmel düşürdünüz ihtiyacım yoktu ama alıp sıfır kutuda 5K ya satardım 3K kar koyardım miss gibi almışsınız yemin ediyorum
Mükemmel düşürdünüz ihtiyacım yoktu ama alıp sıfır kutuda 5K ya satardım 3K kar koyardım miss gibi almışsınız yemin ediyorum
Gaming gecesine de birleştiremedim ben çeki. Basıyorum uygulamıyordu.Gaming gecesi birleşiyor da gecenin yıldızında kullanılmıyor denemiştim.
Yok valla ben bayhağı geç aldım yine de alabildim. Sepette şu kartla mı bu kartla mı diye düşündüm sonra aldım.Aynen öyle oldu. Muhtemelen al satçı biriydi. Sitenin bu yaklaşımı işine geliyorsa gerçekten çok saçma bir tercih olmuş. Sonuçta reklamını kullanıcılarından daha iyi kim yapabilir ki?
Akakçe'de 4300 şu an ayrıca 3700 satan Tulpar ise bir geçerliliği yokAkakçede 3700 ken nasıl okutacak ya
buna özel bi sistem falan mı kurdunuz hocam süpermiş
Portal indirimleri vs zaten saati gelmeden itopyada bakılabiliyorkral indirime girecek olan ramleri görüntüleyebiliyor musun![]()
Vatanımı kurtardın bunu yaparak. Adam almış ilana koyup satıyor seni alakadar etmez bu durum.Ilanı kaldırmış. Bu şahıstan alışveriş yapmayın sakın
Türkçe öğren.Vatanımı kurtardın bunu yaparak. Adam almış ilana koyup satıyor seni alakadar etmez bu durum.
Türkçe öğren.
Alıntıyı görüntüle
Mouse geldikten sonra değişim talep etsek beyazını gönderirler mi3200e aldık bunu resident evil verirken çok iyi mouse