5k Bütçeye Palm Grip Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
20
4 yıldır razer deatheadder essential kullanıyorum. Kablosuz ve daha yeni teknoloji kullanmak istiyorum. Yapay zekalara sorduğumda bana direkt önerdikleri razer deathadder v3 pro oluyor. 4 yıllık diye şüphe ile bakıyorum. Büyük elli palm grip birine hangi mouse'u önerirdiniz?

4 yıldır razer deatheadder essential kullanıyorum. Kablosuz ve daha yeni teknoloji kullanmak istiyorum. Yapay zekalara sorduğumda bana direkt önerdikleri razer deathadder v3 pro oluyor. 4 yıllık diye şüphe ile bakıyorum. Büyük elli palm grip birine hangi mouse'u önerirdiniz?
lamzu paro aurora demek isterdim ama fiyatı fazla uçmuş.
atk z1 v2 ultimate, y2 master plus, atk y9

Aralarından essentiala en benzer z1 v2 olur sanırım.

lamzu paro aurora demek isterdim ama fiyatı fazla uçmuş.
atk z1 v2 ultimate, y2 master plus, atk y9

Aralarından essentiala en benzer z1 v2 olur sanırım.

Sence razer de v3 pro mu yoksa atk z1 v2 mi?

Sence razer de v3 pro mu yoksa atk z1 v2 mi?

İkiside değil bunu al geç daha iyisini bulamazsin

Dav3 Pro da scroll sorunu yaşayan çok kişi var, onun haricinde iyi mouse ama fiyatını da pek hak ettiği söylenemez. Ben Z1 V2 derim ikisi arasından.
v3 pro kullanıyorum kanka scroll sorunu herkeste var dıyorlar kac seneyı askındır kullanıyorum alakası yok fps tarzı oyunlar ıcın ve dıger kullanımlar ıcınde gayet ıyı bır mouse dusunmeden onu tercıh et bence bu attıkları a9larda vs kasa esneme gıbı dunya sorun var

v3 pro kullanıyorum kanka scroll sorunu herkeste var dıyorlar kac seneyı askındır kullanıyorum alakası yok fps tarzı oyunlar ıcın ve dıger kullanımlar ıcınde gayet ıyı bır mouse dusunmeden onu tercıh et bence bu attıkları a9larda vs kasa esneme gıbı dunya sorun var
Sende olmuyor diye kimsede mi olmuyor yani. Ayrıca A9 önermedim bu konuda ama zamanında onu da kullandım, gayet de taş gibi mouse du. Alacak arkadaşın isteklerine uyacak olsa yine önerirdim.

Hocam kendi deneyimi anlatıyorum.

2024 V3 Pro'yu 4300 tl'ye amazondan satın aldım. Bu fiyata satılmasına rağmen içinden 4/8k destekleyen dongle çıkmadı.Fare 2022 yılında çıkmasına rağmen 8k dongle Türkiyeye 2025 sonunda anca geldi. Bu çok büyük bir rezillikti. Ayrıca yazılımı gerçekten rezalet.İkinci yaşadığım sorun benim hatam olmasına rağmen masadan diz mesafesinde düşmesine rağmen sol tık direkt bozuldu. Bu fiyata satılan bir farenin daha sağlam olması beklenirdi.

2025 yılında Deathadder V3 kablolu 2000 tl'ye aldım, malzeme kalitesi çok kötüydü fare gıcırdıyordu plastik gibi çok ucuz hissettiriyordu. Daha 7.ayı dolmadan bağlantı kopmaları donma takılma yaşamaya başladım. Kablolu olmasıda çok kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,155
Üyeler
201,420
Son üye
je3em
Geri