beyler 1m civarı araba almak istiyorum şuanda kafamda 2 araba var ama kararsızım. Clio 1.0 turbolu mu yoksa i20 1.4 atmosferik mi daha iyidir sizce yokuş performansı istiyorum bide. 1m civarı başka araba öneriniz varsa bakabilirim
1.6 Egea E-Toqr Hatchback bi bakın derim. Aynı araçlar arasından ben de bunu aldım çok memnunum. Ama ikisi arasından hangisi derseniz i20 derim.beyler 1m civarı araba almak istiyorum şuanda kafamda 2 araba var ama kararsızım. Clio 1.0 turbolu mu yoksa i20 1.4 atmosferik mi daha iyidir sizce yokuş performansı istiyorum bide. 1m civarı başka araba öneriniz varsa bakabilirim
Her ne kadar i20 kara kuru bir araba da olsa clioya göre,bu ikisi arasında kesinlikle i20.Clionun 1.0 tce motorlarının kronikleri ve xtronic şanzımanın bitmeyen problemleriyle başınızın ağrımasını sizde istemezsiniz.1.0 tce,1.4 mpiye göre tahminimce yokuşlarda daha torkludur ama buna değmez.İlla bu ikisinden birisi şart mı?daha farklı daha mantıklı modeller bulunabilir.beyler 1m civarı araba almak istiyorum şuanda kafamda 2 araba var ama kararsızım. Clio 1.0 turbolu mu yoksa i20 1.4 atmosferik mi daha iyidir sizce yokuş performansı istiyorum bide. 1m civarı başka araba öneriniz varsa bakabilirim