Patriot 16gb 6000mhz Cl30 Ram 11.874 TL (Ziraat ve Garanti 9 Taksit)

Mevzu ne kadar sorun yaşanmadığından ziyade ne kadar sorun yaşanması değil mi? Bu model ramler arasında sorun çıkarma ihtimali daha önde malesef. Kalite kontrolü de zayıf olduğunu düşünüyorum. 2x16 almıştım 1 hafta uğraştım meğersem 2 ram de bozukmuş. Yenileri geldi UCLK=MCLK 1-1 stabil değil. Başka forumdan ayarlarla düzeltebildim. Mcontext felan da açamıyorum. PC 50sn açılıyor mesela. Expo açamayan, 6kMHz alamayan çokça kişiye denk geldim.

Model çöp değil. Anlatmak istenilen bu modeli alırken sorun yaşanma ihtimali fazla. O yüzden sisteme taktığınızda BIOS dan da kararlılığını iyice test edin.

Mevzu ne kadar sorun yaşanmadığından ziyade ne kadar sorun yaşanması değil mi? Bu model ramler arasında sorun çıkarma ihtimali daha önde malesef. Kalite kontrolü de zayıf olduğunu düşünüyorum. 2x16 almıştım 1 hafta uğraştım meğersem 2 ram de bozukmuş. Yenileri geldi UCLK=MCLK 1-1 stabil değil. Başka forumdan ayarlarla düzeltebildim. Mcontext felan da açamıyorum. PC 50sn açılıyor mesela. Expo açamayan, 6kMHz alamayan çokça kişiye denk geldim.

Model çöp değil. Anlatmak istenilen bu modeli alırken sorun yaşanma ihtimali fazla. O yüzden sisteme taktığınızda BIOS dan da kararlılığını iyice test edin.
Colorful anakart + AMD İşlemci kullanıyorum yaşadığınız sorunları yaşadım hatta ve hatta hiç açılmama olayları da oldu yabancı forumlarda çok araştırdım ki bios üzerinden expo profilleri yapmadan direkt clear cmos işlemi yapıldıktan sonra pc yi açıyorsunuz daha sonrasında ryzen master programını yüklüyorsunuz amd nin sitesinden oradan hız aşırtıyorsunuz ramlere. Böylelikle çözülüyor, 10 sn de açıyorum pc yi ve 6000 de çalışıyor

Kararsız falan demişsin brom ne alaka? Sen sorun yaşıyosun diye rame niye sallıyosun? Ya kullandığın ayarlarda bir sıkıntı var ya da fabrikasyon donanımlarından birisi sıkıntılı. Çok teknik biliyorsan anlat diyelim. Alma kararsız diyip geçemezsin öyle bir dünya yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca sorun yaşarsa iade eder zaten sanki mühürlü kalacak.
Dostum inşallah 18 yaşından büyük değilsindir çünkü okuyuduğunu anlayamayacak durumdasın cümle başında colorfull anakart almamasını söylüyorum sıkıntı çıkartıyor intel anakartların hiçbirinde problem yok ben direkt patriot un us supportuyla mailleştim herifte çözemedi sorunu siz bi ürün aldınız sorun çıkmadı diye gelip konuşuyonuz konunun devamına bak benim yaşadığım sorunları yaşayan adamlara bak fix 50 konu sadece bu forumda bu ramdan kaynaklı vardır ne desem bilemiyorum sizin için ya

Ben birini Amazon'dan vizyon bilgisayar dan aldım. Birini hepsiburadadan direkt kendi sattığından aldım ikisi de h Die, takar takmaz expo tanıdı diğerini hatta manuel ayar dahi yaptık sorun yok şimdilik.

Ekler

• 1000120330.webp
    1000120330.webp
    308.1 KB · Hit: 57
  • 1000120343.webp
    1000120343.webp
    213.9 KB · Hit: 58
  • 1000119322.webp
    1000119322.webp
    289.5 KB · Hit: 57
Dostum inşallah 18 yaşından büyük değilsindir çünkü okuyuduğunu anlayamayacak durumdasın cümle başında colorfull anakart almamasını söylüyorum sıkıntı çıkartıyor intel anakartların hiçbirinde problem yok ben direkt patriot un us supportuyla mailleştim herifte çözemedi sorunu siz bi ürün aldınız sorun çıkmadı diye gelip konuşuyonuz konunun devamına bak benim yaşadığım sorunları yaşayan adamlara bak fix 50 konu sadece bu forumda bu ramdan kaynaklı vardır ne desem bilemiyorum sizin için ya
msi kartlarda da sıkıntı oluyor mu? msi b650 pro ve 9800x3d ye almayı düşünüyorum

21260 ile başlamasına dikkat edin aynı band üretim olur sadece pmic farklı ama önemsiz...

msi kartlarda da sıkıntı oluyor mu? msi b650 pro ve 9800x3d ye almayı düşünüyorum
Asus B850mk al, ben tescilledim

Msi da sıkınti...

Yok knk ondada sıkıntı çıkartmadı

Yok knk ondada sıkıntı çıkartmadı
gigabyte msi asus bu ram için şu 3 ü bence ama intel için farketmiyor model marka

Gamers_arena satıcısı amazon bide dikkat edin bu firmaya bence

Colorful anakart + AMD İşlemci kullanıyorum yaşadığınız sorunları yaşadım hatta ve hatta hiç açılmama olayları da oldu yabancı forumlarda çok araştırdım ki bios üzerinden expo profilleri yapmadan direkt clear cmos işlemi yapıldıktan sonra pc yi açıyorsunuz daha sonrasında ryzen master programını yüklüyorsunuz amd nin sitesinden oradan hız aşırtıyorsunuz ramlere. Böylelikle çözülüyor, 10 sn de açıyorum pc yi ve 6000 de çalışıyor
Ben de olmuyor malesef. Mcontext ve Power Enable açınca mavi ekran yiyorum. MCLK UCLK 1 1 i ayarlayabildik özel değerlerle ona şükür. 50sn açılmasına razıyım. Ayarlar gidecek tekrar sorun olur diye 1 senedir bios güncellemiyorum :D Yaz sonunda o topa gireceğim belki biosla iyileşmiştir.

RGB modeli olanı yok mu ya

Hocam bence yanlış düşünüyorsun. bunu sadece patriot için demiyorum ama her ramde veya ssd de sorun yaşanabilir bu çok doğal. bu sebepten dolayı garantileri var zaten. gönderirsin garantiye sorun cözülmüyorsan değişimini veya iadesini yaparlar bu kadar basit. sorun yaşayan adam arıyorsan her markada binlerce sorun yaşayan insan var.

1786803786061.webp

Ben okuduğumu anlıyorum da sen kendi yazdığını da anlamıyorsun herhalde. Ayrıca Colorful anakart kullanan arkadaşım da var onda da sıkıntı yok. Sen bir üründen sorun yaşadın diye o ürün kronik sorunlu mu oluyor? Forumdakileri 50 iq görüp bir de "bu forumdakilere anlatamazsın" falan diyorsun. İlk rami gamers arenadan ikincisini magic'ten aldım onlarda da sıkıntı yoktu :D Sorunun anakart-ram'de olmayabilir işlemcinin de bellek kontrolcüsü var ya? DDR5 platformu 4 slotla da sıkıntı çıkartıyor, marka bazında ürün kötülemeyin artık.

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Patriot çöp marka

Geri