- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir yer konusunda da sıkıntım var işteBilmiyorsan elleme. Güvenilir bir yer bulup gönder onlar yapsın
Güvenilir yer konusunda da sıkıntım var işteBilmiyorsan elleme. Güvenilir bir yer bulup gönder onlar yapsın
Güvenilir yer konusunda da sıkıntım var işte![]()
Bu sayfanın görselde görülen 80 derecede çalışıyor videosuna baktığımda çok kolay işlem gördüm sadece termal macun döküyor sonra geri takıyor bunu yapabileceğime inanıyorum amaAlıntıyı görüntüle
Tt de bu yer benim baya hoşuma gidiyor. İstersen burayı araştırıp gönder. Ya da daha önceden bakım için kartını gönderenlerden tavsiye al.
Yaparım dersen senin bileceğin iş tecbürebesiz olduğun için yapmamanı söylemiştim ben ama sen bilirsin.Ekran kartını tamire veyahut bakıma gönderen , kaliteli yer bilenler bir destek olursa sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu sayfanın görselde görülen 80 derecede çalışıyor videosuna baktığımda çok kolay işlem gördüm sadece termal macun döküyor sonra geri takıyor bunu yapabileceğime inanıyorum ama![]()
Termal ped alacaksin macun alma kesinlikle
Ya yukarıdaki etiketlediğim arkadaşa sen aldırma hotspotu hala vram sananlar var insan bi yapay zekaya bari sorar yorum yapmadan. Kardeşim sen beni dinle git bir tane macun al yukarıda önerilerde bulundum başka bulunanlar da var onlara göre seç. Youtube dan yaz kartın modelini nasıl açıldığını öğren, macunu sür, geri birleştir, sisteme tak, değerlerini kontrol et. Başka da yorum yapmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Pad işi de kolay da karta göre değişiyor, onun milimine göre padler falan gerekiyor yani 2-3 farkli pad alacaksın maliyeti çok arttırır ve çok büyük ihtimal padlik bir sorunun yoktur.Hocam öyle orta da bırakıyorsunuz ki ped değiştir diyorsun , başka yerden termal macunla değişimde sorun çözülür diyen var , her ikisi de değişmesi lazım diyen var![]()
Macunla halledicem hocam sağ ol çok zor değilmiş zaten kasayı açıyorum temizliyorum , sürüyorum kapatıyorum ekstrası yok yani. MX7 alacağım fakat kaç gram yeterli olur sence 4 mü yoksa 2 yeter mi ?Ya yukarıdaki etiketlediğim arkadaşa sen aldırma hotspotu hala vram sananlar var insan bi yapay zekaya bari sorar yorum yapmadan. Kardeşim sen beni dinle git bir tane macun al yukarıda önerilerde bulundum başka bulunanlar da var onlara göre seç. Youtube dan yaz kartın modelini nasıl açıldığını öğren, macunu sür, geri birleştir, sisteme tak, değerlerini kontrol et. Başka da yorum yapmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Pad işi de kolay da karta göre değişiyor, onun milimine göre padler falan gerekiyor yani 2-3 farkli pad alacaksın maliyeti çok arttırır ve çok büyük ihtimal padlik bir sorunun yoktur.
2 gr la bile bikaç defa sürülür ama fiyat farkı pek yok gibiydi ben baktığım zaman size kalmış.Macunla halledicem hocam sağ ol çok zor değilmiş zaten kasayı açıyorum temizliyorum , sürüyorum kapatıyorum ekstrası yok yani. MX7 alacağım fakat kaç gram yeterli olur sence 4 mü yoksa 2 yeter mi ?
Bak beynini kullanmayan arkadaş bahsettigim vram termal pedi değil gpu cekirdegine koyulan Faz değiştiren termal ped olarak geçer sıradan macunları sürdüğün zaman pump out olur ve dısarı taşar surekli ısı yine yükselir ama onerdigim uzun omurludur bir şey bilmeden konuşmadan cahilce yorum yapmassın bundan sonra.Ya yukarıdaki etiketlediğim arkadaşa sen aldırma hotspotu hala vram sananlar var insan bi yapay zekaya bari sorar yorum yapmadan. Kardeşim sen beni dinle git bir tane macun al yukarıda önerilerde bulundum başka bulunanlar da var onlara göre seç. Youtube dan yaz kartın modelini nasıl açıldığını öğren, macunu sür, geri birleştir, sisteme tak, değerlerini kontrol et. Başka da yorum yapmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Pad işi de kolay da karta göre değişiyor, onun milimine göre padler falan gerekiyor yani 2-3 farkli pad alacaksın maliyeti çok arttırır ve çok büyük ihtimal padlik bir sorunun yoktur.