- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada da world kart var 9 taksit vade farksız alabiliyorum oradan alacağım.
En uygun nerde var şuan link varmı
En uygun nerde var şuan link varmı
halka açık yollarda kullanılmaz diyor sorun yaşadınız mı hiçslack core 925r var hocam lazımsa satıyım![]()
artmaz herhalde ya bilemiyorumFiyatı 10 güne artar mı acaba kredi kartı ödemesi 10 güne gelicek kesildikten sonra alsam daha iyi olacak aslın da
kullanmadım ama kullanıcı yorumlarına inceleme videolarına ve gözlemlerime göre daha kaliteli gibi ama onvoda boş değil.. segwayin 2000w lık scooterini almaya kalkışsan 60-70 bin para.. o paraya onvonun 3600-4000w lık scooterları var. ayrıca 2000w tek motor ve sadece maksimum gücü 2000w. nominal güç 850.segway onvodan daha mı kaliteli hocam
Hepsiburada bakıyorum çünkü orada kartım var world hepsiburada vade farksız 9 taksit alabiliyorum geneldeEn uygun nerde var şuan link varmı
Ehliyet vermiyorlar diye de kör değiliz reisim. allaha şükür önümüzü görüyoruz zorlasam ehliyeti de alırım ama zaten durumum yok hem ehliyet hem motor karşılayacak çok masraflı ileride belki ehliyet alırsam scooter da satarım motora geçerimHerkes scooter tavsiyesi vermiş de güvenliği unutmuş. Bizim ülkede bile göz yüzünden ehliyet vermiyorlarsa gözünüz cidden kusurlu. Scooter da tehlikeli bir ulaşım aracı bu ülkede. Bir anlık görüş bozukluğuyla ömür boyu sakat kalabilirsiniz. Bir de sokağa kilitleyip gidilmez, pahalı alet. Hırsıza hiçbir kilit dayanmaz.
Ben çok uzun yol yapmıycam acelem de yok sürerken. Taşındığım yerde minibüsler kafalarına göre hareket ediyor. Geçen gün dün geldiği saatlerde gelmedi ve işe geç kalıyordum. 15 dakika bekledim gelmedi. Sözde sürekli araba kalkıyor ama gelmedi.Scooter anca sahil gibi düzlükte sürülür bence. Bizim ülke için kullanımı çok sıkıntı olan bi alet. Bazılarıda var bisiklet kadar büyük ne anladım o işten. Bisikletin iyi ise eğer elektrikli dönüşüm kiti vb alabilirsin. Bütçe biraz değişken gücüne göre. Bende 1000w mid drive var çıkamayacağı bayır yokuş yok mesela. Ama fiyatı ikiye katlamışlar tabi
hocam 140km hız yapıyor zaten ben otoyollarda falan kullanıyorum sağlam maldırhalka açık yollarda kullanılmaz diyor sorun yaşadınız mı hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
artmaz herhalde ya bilemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kullanmadım ama kullanıcı yorumlarına inceleme videolarına ve gözlemlerime göre daha kaliteli gibi ama onvoda boş değil.. segwayin 2000w lık scooterini almaya kalkışsan 60-70 bin para.. o paraya onvonun 3600-4000w lık scooterları var. ayrıca 2000w tek motor ve sadece maksimum gücü 2000w. nominal güç 850.