9070xt Beyaz Sistem Yardım

Whidless

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
130000
IMG_1904.webp

Beyler böyle bir beyaz sistem topladım ama ekran kartı PURE mi olsun asrock mu olsun veyahut başka bir beyaz ekran kartı öneriniz varmı veya parçalarda daha iyi uyumlu olabilecek parçalar önerebilir misiniz? bunları tek tek alıyorum ve hepsinde taksit imkanı var taksitli olmasına önem veriyorum

Alıntıyı görüntüle
Beyler böyle bir beyaz sistem topladım ama ekran kartı PURE mi olsun asrock mu olsun veyahut başka bir beyaz ekran kartı öneriniz varmı veya parçalarda daha iyi uyumlu olabilecek parçalar önerebilir misiniz? bunları tek tek alıyorum ve hepsinde taksit imkanı var taksitli olmasına önem veriyorum
Hocam Asrock daha iyi diyolar bide, eğer bütçen, işlemcini 7800x3d yap, yada 9800x3d bütçen varsa

1786829639247.webp

pureyi kullandım karttas gösteriş yok heybet yok ama serin çalışıyordu gayet iyidi ortalama 58-61 derece arası gezerdi

Birde vatandaki indirimde axess ve yapıkrediye taksit imkanı yok oda beni zor duruma düşürüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pureyi kullandım karttas gösteriş yok heybet yok ama serin çalışıyordu gayet iyidi ortalama 58-61 derece arası gezerdi
Asrokun rgbler ayarlanabiliyormuki onu merak ettim

Birde vatandaki indirimde axess ve yapıkrediye taksit imkanı yok oda beni zor duruma düşürüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asrokun rgbler ayarlanabiliyormuki onu merak ettim
ayarlanıyodur pureyi rgb için alcaksan es geç rgb olayı cok zayıf kısıtlı

X870 gereksiz B850 al, beyaz PSU gereksiz ona vereceğin fark ile Sleeved Kablo al, viper venom'da siyah bölge var tavsiye etmem.

X870 gereksiz B850 al, beyaz PSU gereksiz ona vereceğin fark ile Sleeved Kablo al, viper venom'da siyah bölge var tavsiye etmem.
Ramlar çok pahalı o yğzden rgb siyah seçtim çok belli olmazdır diye psu da dediğini anlamadım b850dede wifi olması lazım arasında çok fark olurmu ve 6 7 sene götürürmü

Anladım kral saolasın peki parçalardan uyumsuz dediğin varmı sence veya bu çok pahalı şu daha iyi ve ucuz dediğin bir parçalar varmı
sistem güzel işlemciyi x3d lerden alırım ben olsam diğer parçalar gayet dengeli anakart güzel aio fp olarak güzeldir ama devasadır bilgin olsun kasaya sığıyomu emin ol almadan

Geri