Su Tesisatında 6. Günüm

Gözün son durumu ne ? : D
Valla gözüm erteleye erteleye kendi kendine düzeldi. Ne kaşıntı var ne toz ne güneşe karşı hassaslik eski haline döndü. Acile gitsem sende bir sorun yok ne diye meşgul ediyon diye kizacaklar. Poliklinik için randevu alıp öyle baktiracam. Evdekiler bile dalga geçiyor amma tatlı canin var diye.

Bence devam et. Seni de ustana göre tanırlar sonra sanada sipariş verirler.
Büyük paraları görünce zaten üni müni başını bırakırsın 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Müşteriye söylersin eğer küfretmek istersen ustama küfret. 😂

Bence devam et. Seni de ustana göre tanırlar sonra sanada sipariş verirler.
Büyük paraları görünce zaten üni müni başını bırakırsın 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Müşteriye söylersin eğer küfretmek istersen ustama küfret.
Ben toprakçıyım hocam ya binalar daireler beni daraltiyor birde üstüne tuvaletlerde çalışıyoruz ekstra dar. Oysaki ben ziraatci adamim ağaçla toprakla meyveyle ilgilenen adamim. 3k maaş almayı falan herseyi geçtim. 10 saat aralıksız çalışıyoruz mola yok yemek yok tuvalet yok. Tuvalet meselesi çok sıkıntılı 1 ay böyle calissam böbrekler gidecek. Alcicilar sivacilar gelip duvar diplerine isiyorlar tabide ben iyi aile çocuğuyum yapamam oyle.

Serinin bitmesine üzüldüm molada acayip akıyordu. O kadar çabaya 3k değmez ama. Başka serilerde yeniden buluşmak dileğiyle..

Valla gözüm erteleye erteleye kendi kendine düzeldi. Ne kaşıntı var ne toz ne güneşe karşı hassaslik eski haline döndü. Acile gitsem sende bir sorun yok ne diye meşgul ediyon diye kizacaklar. Poliklinik için randevu alıp öyle baktiracam. Evdekiler bile dalga geçiyor amma tatlı canin var diye.
Usta korktum göze bir şey olacak diye de çok şükür olmamış, bence toz maskesi gözlüğü takıp devam et elin değmişken,300₺ bir şey değildir,tamam 3000₺ benim için bile az fakat gene de iş öğreniyorsan devam et bence okul sezonu açılana kadar

Usta korktum göze bir şey olacak diye de çok şükür olmamış, bence toz maskesi gözlüğü takıp devam et elin değmişken,300₺ bir şey değildir,tamam 3000₺ benim için bile az fakat gene de iş öğreniyorsan devam et bence okul sezonu açılana kadar
Sadece ücret değil inşaatta başıma birsey gelecek sigortamda yok naneyi yerim bir ömür cami önünde mendil satmak zorunda kalırım

Geri