M2 SSD Önerisi Lazım

debb99

80+
Reaksiyon skoru
0
1tb m2 ssd lazım oyunları kurcağım sadece. bütcem 7 civari

Piyasadaki bilinen markalardan hangisi sana uyarsa rahatça alabilirsin.Kingston-Lexar-Adata-WD-Msi-kioxia-crucial bunların yazma hızları birbirine yakın modelleri hemen hemen hepsi aynı fiyat satıcısı-taksit oranı sana uyan yerden al hepsi de size performans olarak yeter.

Dram oyun için ne kadar gerkeli ki ? Sadece oyun için demiş
Sadece Oyun için değil dramsiz modellerde yüksek GB li dosyaları aktarirken bir süre sonra hız düşüşü kacinilmaz oluyor. Ek olarak SSD dolmaya basladiginda da yavaşlıyor. Normal dosya aktarırken bile hızda dalgalanmalar oluyor. Ama bütçeniz dramsize yetiyorsa çok da kasmaya gerek yok

Sadece Oyun için değil dramsiz modellerde yüksek GB li dosyaları aktarirken bir süre sonra hız düşüşü kacinilmaz oluyor. Ek olarak SSD dolmaya basladiginda da yavaşlıyor. Normal dosya aktarırken bile hızda dalgalanmalar oluyor. Ama bütçeniz dramsize yetiyorsa çok da kasmaya gerek yok
alacak kişi video veya foto saklicam felan demiyor sadece oyun demiş. ve oyun indirirkende o kadar hızlı indirdiklerini sanmıyorum burda şimdi hızın ne önemi var onu anlamadım ? oyun için zaten olsa ne olmasa ne ne farkedecek ?

alacak kişi video veya foto saklicam felan demiyor sadece oyun demiş. ve oyun indirirkende o kadar hızlı indirdiklerini sanmıyorum burda şimdi hızın ne önemi var onu anlamadım ? oyun için zaten olsa ne olmasa ne ne farkedecek ?
Uzun vade için dram li bakması daha mantıklı olur. Ayrıca bütçe yetmiyorsa çok kasmaya gerek yok dedim zaten. Polemiğe gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,829
Üyeler
203,981
Son üye
murathan1903
Geri