Dram oyun için ne kadar gerkeli ki ? Sadece oyun için demişDramli modelleri almaya çalış. İndirimle vs
Sadece Oyun için değil dramsiz modellerde yüksek GB li dosyaları aktarirken bir süre sonra hız düşüşü kacinilmaz oluyor. Ek olarak SSD dolmaya basladiginda da yavaşlıyor. Normal dosya aktarırken bile hızda dalgalanmalar oluyor. Ama bütçeniz dramsize yetiyorsa çok da kasmaya gerek yokDram oyun için ne kadar gerkeli ki ? Sadece oyun için demiş
alacak kişi video veya foto saklicam felan demiyor sadece oyun demiş. ve oyun indirirkende o kadar hızlı indirdiklerini sanmıyorum burda şimdi hızın ne önemi var onu anlamadım ? oyun için zaten olsa ne olmasa ne ne farkedecek ?Sadece Oyun için değil dramsiz modellerde yüksek GB li dosyaları aktarirken bir süre sonra hız düşüşü kacinilmaz oluyor. Ek olarak SSD dolmaya basladiginda da yavaşlıyor. Normal dosya aktarırken bile hızda dalgalanmalar oluyor. Ama bütçeniz dramsize yetiyorsa çok da kasmaya gerek yok
Uzun vade için dram li bakması daha mantıklı olur. Ayrıca bütçe yetmiyorsa çok kasmaya gerek yok dedim zaten. Polemiğe gerek yokalacak kişi video veya foto saklicam felan demiyor sadece oyun demiş. ve oyun indirirkende o kadar hızlı indirdiklerini sanmıyorum burda şimdi hızın ne önemi var onu anlamadım ? oyun için zaten olsa ne olmasa ne ne farkedecek ?