🔥İndirim Dragos Pcie 4.0 Riser Kablo 521 TL! + 99 TL Kargo

SouLx27

80+
Reaksiyon skoru
46
Satın alanların bazıları 3.0 geldi diyor bazıları ise 4.0 diyor size bırakıyorum sadece bukadar ucuza görmemiştim önceden o yüzden paylaşayım dedim.

Satın alanların bazıları 3.0 geldi diyor bazıları ise 4.0 diyor size bırakıyorum sadece bukadar ucuza görmemiştim önceden o yüzden paylaşayım dedim.

Ya çok güzel duruyorlar. Ben de TD500 V2 var kasa olarak da dikey aparat için uygun değil sanırım.

Bayadir bu fiyatta ben pek fırsat gormedim
1786878384332.webp

Niş bir bilgi vereyim bu kabloyu çok bükmeyin cw yapıyor. Bende antec var.

Nasıldır bilgisi olan varmı
Pcie 4.0 giliyor. Bende sorun cikarmadi. Sadece kablo geliyor, kasa uyumlu degilse montaj yapamassiniz.Boyutlari uctan uca 25 cm, kablo uzunlugu 20cm. Anakarta giren ucu duz ekran karti tarafi 90 derece. Bende hissedilir fps dususu olmadi. Dragos north kasanin yaninda verilen bir kablo normalde. Kalite olarak iyi denebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim pc de boyle oldu. Kendinde montaj aparati vardi kasanin.

Ekler

• 1000038713.webp
    1000038713.webp
    704.8 KB · Hit: 387
Son düzenleme:

Ekran kartini dik konunlandirmak icin baska hangi aparatlar lazim hocam

TurboX ait bilişim firmasının diğer markası. Ürün iyi olsa da (fason Çin üretimi) Trendyol'da oyuncu sistemi diye millete GT730 satanları beslemek istemem ve kimseye de önermezdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
TurboX ait bilişim firmasının diğer markası. Ürün iyi olsa da (fason Çin üretimi) Trendyol'da oyuncu sistemi diye millete GT730 satanları beslemek istemem ve kimseye de önermezdim.
O konu apayrı birrçok firma insanları yer yer mağdur edebiliyor ama çoğumuz eğer çok uyguna ürün denk gelirse bunu göz ardı edip alışveriş yapıyoruz maalesef . Ayrıca firma ismi atom bilişim kendilerinden birkaç kez alışverişim oldu hatta bir ara fan seti aldım montaj yapmama rağmen iade aldılar ama dediğiniz konuya kısmen katılıyorum pandemi dönemi insanları güzel kazıkladılar lakin alıcınında uyanık olması lazım .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat güzel alternatif olarak msi var incehesap da kupon varsa güzel fiyata gelir .

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
O konu apayrı birrçok firma insanları yer yer mağdur edebiliyor ama çoğumuz eğer çok uyguna ürün denk gelirse bunu göz ardı edip alışveriş yapıyoruz maalesef . Ayrıca firma ismi atom bilişim kendilerinden birkaç kez alışverişim oldu hatta bir ara fan seti aldım montaj yapmama rağmen iade aldılar ama dediğiniz konuya kısmen katılıyorum pandemi dönemi insanları güzel kazıkladılar lakin alıcınında uyanık olması lazım .
Halen farkları yok, değişmek istiyorlarsa TurboX hazır sistemleri salmaları lazımdı. Gerçi bu Dragos ile de hazır sistem satıyorlar, düzgün bir üretici ile anlaşıp yerele ürün getirebilirlerdi.

Geri