❌İndirim Bitti! Lenovo Legion M410 16000 Dpı Rgb Siyah Kablosuz Gaming Mouse 699 TL

Çok ağır mouse bana göre 100g nedir. Hafif olsa kurtarırı var da.
Ben bunu aldım arkadaşa hediye için. Yeni çıkmış bir mouse sanırım. Troy indirimle 800 liraya geldi.

güzel bi mouse değil.

400e aldım oyun oynamasam şarjı epey götürüyor ben öyle ağırlık falan hissetmiyorum sadece biraz kaba bir mouse. Önceki mouse steelseries rival 3 oyunlar için o daha iyi bu mouse pek oyunlara göre değil ama genel kullanımdan ben çok memnunum. Buna 1000 tl de verilir bence (oyun odaklı alınmayacak ise)

bu yeni mi çıktı kronik sıkıntısı olabilir mi acaba? en son bu fiyata gamepower fenix almıştım siyah yüzeyde çalışmıyor bazen de takılma yapıyor. mousepadi kaldırdım masada kullanıyorum

Epeydir kullanıyorum 400e almıştım. Büyük elliler için çok iyi. Hafif mouselar çok küçük oluyor kayboluyorlar elimin içinde bu tam oturuyor. Şarjı da rgb açmazsanız 3 hafta falan idare ediyor ama rgb açarsanız 2 saat :D. Takılma falan yaşamadım uygulaması da iyi. 400e bedava tabi ama 700de normal fiyatı gibi

400e 2 tane almıştık 2 ay civarı önce, idare eder çok beğenmedim birini hediye ettim, kablosu çok iyi arabada kullanmaya ayırdım etli butlu örgülü

Geri