Yardım 30 Bin TL Bütce 8-9kg Çamaşır Makinesi Önerisi ?

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
502
Uzun süre kullanabileceğim,
Saçma sapan kronik sorunları olmayan,
8-9kg Çamaşır Makinesi satın almak istiyorum. Bütçem en fazla 30k civarları.
Satın alınabilecek bu bütçede en mantıklı makine modelleri nedir?

(Satıcının pazaryeri olmaması gerekiyor, olurda sorun yaşarsam süreç için boşuna uğraşmak istemiyorum)

Son düzenleme:
İnverter motor gruplarında genelde o garantiyi çoğu firma veriyor.
Makinede genelde bozulan şeyler rulman oluyor. Mesrla 10-12 yıllık makinede bile eski motor olmasına rağmen sorun yaşamadım.
Alternatiflere açığım seçenekler içinden eleyip karar vermek mantıklı gibi.
Hb samsung satıyor ama pek emin olamıyorum.

İnverter motor gruplarında genelde o garantiyi çoğu firma veriyor.
Makinede genelde bozulan şeyler rulman oluyor. Mesrla 10-12 yıllık makinede bile eski motor olmasına rağmen sorun yaşamadım.
Alternatiflere açığım seçenekler içinden eleyip karar vermek mantıklı gibi.
Hb samsung satıyor ama pek emin olamıyorum.
Evet gördüm Ecobubble satıyor ama onu da biraz araştırınca çok fazla sorun yaşayan olmuş daha aldığı günden. Ben ikisi arasında kalsam Profilo'yu seçerdim.

Evet gördüm Ecobubble satıyor ama onu da biraz araştırınca çok fazla sorun yaşayan olmuş daha aldığı günden. Ben ikisi arasında kalsam Profilo'yu seçerdim.
Sence nereden satın almalıyım?

Ek olarak arkadaşlar önerisi olan varsa yazarsanız sevinirim.

Çamaşır makinesinde asla alma diyeceğim marka VESTEL... Çok fazla sorun yaşayan var parayı çöpe atarsın.
Marka adı yazmak istemedim.
Benzer düşüncedeyim maalesef.
Yetkili servis aşırı garip davranıyor. O tavrı gördükten sonra, tv, buz dolabı, çamaşır makinesi vs hepsi vesteldi.
Bozuldukça direk çöpe atıcam.
Kaprislerini çekecek psikolojim yok. 1 kuruşta kazandırmam çevremede önermiyorum. Bir kaç akadaşım evlilik hazırlığındaydı hepsini peşin peşin uyardım hatrım varsa sakın satın alma bak ben bunları yaşadım diye anlattım.
Yaşananları Burada anlatmak istemiyorum Gereksiz çünkü...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden bilmiyorum, sırf hb satıyor diye direk 25k ya satılan samsung ecobubble olanı alacaktım.
Araştırdıkça aşırı şikayetler okudum.
Tamam her makinede şikayet olabilir.
Ama kimse aldığı makinede ilk günde sorun yaşamak istemez.

Sence nereden satın almalıyım?

Ek olarak arkadaşlar önerisi olan varsa yazarsanız sevinirim.
En ucuz pttavmde ama pazar yerinden almak istemediğini söylediğin için eğer İstanbul'da yaşıyorsan Koçtaş'tan alabilirsin (Sadece İstanbul içine teslimi varmış)

Eğer İstanbul'da değilsen biraz sıkıntılı olabilir çoğu yer gönderim yapmıyor.

1786899879950.webp

1 ay önce A101 den peşin fiyatına 6 taksit ile aldım gayet memnunum, ailemin evindede aynı marka makine var 1 yıldır kullanıyorlar 1 defa bir problem yaşadılar servis geldi birşeyini değiştirdiler sorun çözüldü, vestel ilgileniyor marka ile

Hocam kullandığınız bir model var mıdır?
Hocam biz 6 sene önce Bosch serie 6 varioperfect modelimi aldık. 6 senedir tık demedi ve çok da sessiz çalışır maşallah. Beyaz eşya konusunda Bosch'tan şaşmayın derim. Buzdolabı ve çamaşır makinası da Bosch onlar da aynı performansta. Hiçbiri için bu zamana kadar eve teknik servis girmedi çok şükür

Geri