Yarın İlk Sürüş Dersim Var Tavsiyleriniz Neler.

H₂SO₄

80+
Reaksiyon skoru
129
yarın sabah 9 da ilk dersim olacak gram bişe bilmiyorum taknik falan fistan varmı ? ve nelere dikkat etmem gerekir ?

yarın sabah 9 da ilk dersim olacak gram bişe bilmiyorum taknik falan fistan varmı ? ve nelere dikkat etmem gerekir ?
çalışmışsındır bu parklara ve u dönüşüne dikkat et yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pardon sınav sandım taktik almayın hoca zaten size anlatıyor ona göre uyarsanız inşallah tekte alırsınız

Ders olacağı için nelere dikkat etmen gerektiğini eğitmen sana söyleyecektir, en önemlisi emniyet kemerini tak, ayna kontrolünü yap, yön değiştireceğin zaman sinyal mutlaka ver

çalışmışsındır bu parklara ve u dönüşüne dikkat et yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pardon sınav sandım taktik almayın hoca zaten size anlatıyor ona göre uyarsanız inşallah tekte alırsınız
Ders olacağı için nelere dikkat etmen gerektiğini eğitmen sana söyleyecektir, en önemlisi emniyet kemerini tak, ayna kontrolünü yap, yön değiştireceğin zaman sinyal mutlaka ver
sınav değil ders : D, ilk ders oalcağı için yinede bi konu açam dedim taktik felan vardır belki diye : D

sınav değil ders : D, ilk ders oalcağı için yinede bi konu açam dedim taktik felan vardır belki diye : D
sana her şeyi anlatıyor saten parkın paralel ve l de u da taktikleri var onlara uydun mu tam oluyor boyun eğer uzunsa koltuğu filan iyi ayarla çünkü park ederken bazı tatikler var kaçmasın birde manuel mi alacaksın otomatik mi

valla yalan yok gram fikrim yok. herhalde manuel ya. eğitmen direk aradı gel diye, sanırım manuel olacak
manuel al sonra otomatik kullanabiliyorsun zaten ama otomatik alısan manuel araç kullanamazsın onun için bir daha sınava girmen lazım zaten max 3. vitese kadar atıyorsun bazen 3 bile değil

Ilk gün ne kadar hazırlıklıda olsan hata yapıyorsun. Hocanın ilk günü idare etmesi lazım. Hocanın talimatları dinle yeter. Eğer hiçbir bilgin yoksa pedallarin yerini bile bilmeyecek seviyedeysen youtubedan bol bol eğitim videoları izle mantığı anladın mı zaten 40 yillik şoför gibi sürersin.

Kökle gazı gitsin demeyeceğim tabii ki. Hocanı dinle güzel güzel sür, hayırlı sürüşler.

hoca başta soruyor sana bilgin varmı diye, hiç bir şey bilmiyorum hiç öne bile oturmadım de, detaylıca öğretir

Geri