frostybite
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,087
bi gram etmezpcie 4.0 ve 5.0 ne fark eder
bi gram etmezpcie 4.0 ve 5.0 ne fark eder
kral bendede td500v2 var yapamıyoruz sanırım bununla aYa çok güzel duruyorlar. Ben de TD500 V2 var kasa olarak da dikey aparat için uygun değil sanırım.
Mayısın sonunda aldım lianli mini v2 kasama olmadı geri iade attım 2 haftada bir konuşuyorum hala düzeltcez düzeltcez param hesabıma haziranın 10 undan beri gelmediSatın alanların bazıları 3.0 geldi diyor bazıları ise 4.0 diyor size bırakıyorum sadece bukadar ucuza görmemiştim önceden o yüzden paylaşayım dedim.
![]()
Dragos PCIe 4.0 Riser Kablo North Kasa Uyumlu | Atom Bilişim
Dragos PCIe 4.0 Riser Kablo North Kasa Uyumlu ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
Kablo mu yapıyor takılınca gpuya mı yaptırıyor?Niş bir bilgi vereyim bu kabloyu çok bükmeyin cw yapıyor. Bende antec var.
hocam bende de aynı kasa var neden olmadı almak istiyodumMayısın sonunda aldım lianli mini v2 kasama olmadı geri iade attım 2 haftada bir konuşuyorum hala düzeltcez düzeltcez param hesabıma haziranın 10 undan beri gelmedi
senin kasa da kasa beeePcie 4.0 giliyor. Bende sorun cikarmadi. Sadece kablo geliyor, kasa uyumlu degilse montaj yapamassiniz.Boyutlari uctan uca 25 cm, kablo uzunlugu 20cm. Anakarta giren ucu duz ekran karti tarafi 90 derece. Bende hissedilir fps dususu olmadi. Dragos north kasanin yaninda verilen bir kablo normalde. Kalite olarak iyi denebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim pc de boyle oldu. Kendinde montaj aparati vardi kasanin.
Allah sana daha iyisini nasib etsin insallah.senin kasa da kasa beee
Hocam benim ekran kartı 3 slot yer kaplıyor ondan dolayı giriş yari hem geride kalıyor fakat asıl sebep alttaki farlar açılı durduğunda çarpıyor ama büyük ihtimalle 2 yada 1 slotluk ekran kartı ız varsa olacaktır ama yinede tavsiye etmiyorum bir çok kişi ekran kartı yüke girdiğinden kapanmalar vs yaşadığını söylüyorhocam bende de aynı kasa var neden olmadı almak istiyodum