Yardım 23.000 TL Bütçe ile OLED Monitör Önerisi / Sıralama Tavsiyesi

qd oledde burn in daha nadir, ömrü daha uzun, abl yüzünden peak1000 düzgün çalışmıyor, trueblack400 kullanıyorsun hdr kullanırken, qd oledlerin kaplaması çok narin, temizlerken dikkatli olmak gerekiyor, renkleri daha iyi, parlaklığı daha kötü sayılır peak1000 düzgün çalışmadığı için

woledde burn in daha sık çıkıyor, 4. nesil alırsan gray banding daha sık çıkıyor, ömrü qd olede kıyasla daha kısa, parlaklığı daha yüksek, kaplaması qd gibi narin değil, renkler qdye kıyasla birazcık daha cansız,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birkaç artı eksi daha var
ekran temizleme spreyleriyle temizliyorum bastırmadan bazende leke oluşuyor 2 günde 1 bastırarak siliyorum bi sorun yaratır mı ?

ekran temizleme spreyleriyle temizliyorum bastırmadan bazende leke oluşuyor 2 günde 1 bastırarak siliyorum bi sorun yaratır mı ?
ekran temizleme spreyi kullanılmamalı
ya saf su ya %70 etanol, yoksa %70 izopropil

bastırmak da yasak

woledse biraz daha rahat bastırabilirsin ama qd ise bastırma

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
ekran temizleme spreyi kullanılmamalı
ya saf su ya %70 etanol, yoksa %70 izopropil

bastırmak da yasak

woledse biraz daha rahat bastırabilirsin ama qd ise bastırma
tamam hocam bundan sonra o şekilde temizlerim teşekkürler

qd oledde burn in daha nadir, ömrü daha uzun, abl yüzünden peak1000 düzgün çalışmıyor, trueblack400 kullanıyorsun hdr kullanırken, qd oledlerin kaplaması çok narin, temizlerken dikkatli olmak gerekiyor, renkleri daha iyi, parlaklığı daha kötü sayılır peak1000 düzgün çalışmadığı için

woledde burn in daha sık çıkıyor, 4. nesil alırsan gray banding daha sık çıkıyor, ömrü qd olede kıyasla daha kısa, parlaklığı daha yüksek, kaplaması qd gibi narin değil, renkler qdye kıyasla birazcık daha cansız,

birkaç artı eksi daha var
woled biraz daha sorunlu galiba bendede woled daha dayanıklı diye biliyordum aklımda öyle kalmış

woled biraz daha sorunlu galiba bendede woled daha dayanıklı diye biliyordum aklımda öyle kalmış
3. nesilde burn in şikayeti qdye kıyasla daha fazlaydı
4. nesilde de kullanılan süre boyunca az olan gray banding çok hale geldi diye konu görmüştüm

qd oledin 4. nesil olanı 2k paneller için daha yok, çıkacak

glossy olsun da..

Geri