kodu mu uygulayamıyorsunuzPremiumluyum ? Saçmaladı HB bu aralar.
neden kullandırtmıyoPremiumlu olduğum için gıda 150 kodunu kullandırtmıyor üyeliği iptal ediyorum
Bu hesabımda premium yok, bana da böyle bir teklif gösteriyor. Ne yaptıkları belli değil valla.Premiumluyum ? Saçmaladı HB bu aralar.
kullanılıyor ben 5 defa kullandım belkidePremiumlu olduğum için gıda 150 kodunu kullandırtmıyor üyeliği iptal ediyorum
ne kadara geldi, 586ya mı, ona göre premium alacağımbende premiunluyum, kullanabildim
Uygulayabiliyorum ama premiuma 736 TL olarak gösteriyor. Ya premiumlu olacaksın yeni ve 736 ya alacaksın ya da 836 ya kod uygulayıp 686 ya alacaksın ikisini bir kullandırmıyor saçma olan orası anladığım kadarıyla.kodu mu uygulayamıyorsunuz
İlk defa premium alacaklara özel 100 TL indirim yapıyor tüm ürünlerdeBu hesabımda premium yok, bana da böyle bir teklif gösteriyor. Ne yaptıkları belli değil valla.
Alıntıyı görüntüle
bende premium olmama rağmen 736 değil 836 görünüyor fiyatıne kadara geldi, 586ya mı, ona göre premium alacağım
konu başlığında belirtilen 686 tl ye aldım.ne kadara geldi, 586ya mı, ona göre premium alacağım