Kablosuz Mouse Önerisi Bütçe 600 TL

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
550
Bütçe
600
Bütçe 600
beyaz kablosuz mouse önerisi
minecraft, valo fln oynuyorum.
şuana kadar ofis ekipmanları kullandığım için sensör fln önemli değil
trendyol olmak zorunda maalesef

@Logitech G213 bütçe git gide düşüyor hocam :(
mouse pad de almam gerekiyor

Kablosuz, beyaz, ₺600 ve Trendyol üzerinden 2 ayda bozulmayacak bir ürün bulmak imkansız. Taksit falan veya bir şekilde bütçe biriktirin.

Zamanında denemek amaçlı Claws'ın beyaz Crossfire Air'ini aldım. Skatezleri ofis tipi fareler ile aynıydı, elimde dot skatez olmasa mousepad çizerdi. Boyası 1-2 ay yedek fare olarak ara sıra gündelik oyunlarda falan kullandım ve attı. Boyanın attığı yerde de bayağı açıklık oluştu. İç kısmı da metal, bu metal klavyelerde küflenen kötü metallerden.

Hatta Claws'ın o fiyatlarda sattığı şu ürün var. Olumsuz yorumlarına bakabilirsiniz.

Kablolu olur diyorsanız belki biraz daha iş görür ürünler önerilebilir. Ama eskiden satılan fason üretim ₺10-30 ürünler kalitesinde olacaktır çoğu.

Mesela kablolu olarak Trendyol'da şu ürün çok satıyormuş.

Sensörü ucuz Çin ürünleri ve tıklama ömrü olarak da 5 milyon belirtilmiş.

Bence kare mousepad alacaksanız Rampage Blitz (yüzeyi güzel 90x40'ı da alınabilir) alın. Daha ucuz ve 70x30 falan uygunsa Urzuva alın.

Fare için de ₺1000-1500 arasına çıkıp bir ürün alın. Trendyol zorunluluğunu salsanız güzel olur.

Son düzenleme:
Kablosuz, beyaz, ₺600 ve Trendyol üzerinden 2 ayda bozulmayacak bir ürün bulmak imkansız. Taksit falan veya bir şekilde bütçe biriktirin.

Zamanında denemek amaçlı Claws'ın beyaz Crossfire Air'ini aldım. Skatezleri ofis tipi fareler ile aynıydı, elimde dot skatez olmasa mousepad çizerdi. Boyası 1-2 ay yedek fare olarak ara sıra gündelik oyunlarda falan kullandım ve attı. Boyanın attığı yerde de bayağı açıklık oluştu. İç kısmı da metal, bu metal klavyelerde küflenen kötü metallerden.

Hatta Claws'ın o fiyatlarda sattığı şu ürün var. Olumsuz yorumlarına bakabilirsiniz.

Kablolu olur diyorsanız belki biraz daha iş görür ürünler önerilebilir. Ama eskiden satılan fason üretim ₺10-30 ürünler kalitesinde olacaktır çoğu.

Mesela kablolu olarak Trendyol'da şu ürün çok satıyormuş.

Sensörü ucuz Çin ürünleri ve tıklama ömrü olarak da 5 milyon belirtilmiş.

Bence kare mousepad alacaksanız Rampage Blitz (yüzeyi güzel 90x40'ı da alınabilir) alın. Daha ucuz ve 70x30 falan uygunsa Urzuva alın.

Fare için de ₺1000-1500 arasına çıkıp bir ürün alın. Trendyol zorunluluğunu salsanız güzel olur.
güzel cevabın için teşekkürler.
dediğim gibi zaten şuana kadar hep ofis ürünleri kullandım. azıcık bi kalite artışı bana yeter :D
şuan aklımda bu 2 ürün var.
2si de fiyatını hak eden ürünler olarak görülüyor okuduğum kadarıyla
1786983858275.webp

1786983910874.webp

güzel cevabın için teşekkürler.
dediğim gibi zaten şuana kadar hep ofis ürünleri kullandım. azıcık bi kalite artışı bana yeter :D
şuan aklımda bu 2 ürün var.
2si de fiyatını hak eden ürünler olarak görülüyor okuduğum kadarıyla
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Claws konusunda fikrimi belirttim, ama boyasının atmasına rağmen iş görür herhalde. Ama net bir şey diyemem. Mousepad tarafında Urzuva iş görür.

Kablolu olur diyorsan bence daha fazla alternatifin var.

Kağıt üstünde özellikleri doğruysa bu bütçede en mantıklı ürün diyebilirim. Claws yerine bence buna şans verin. Tek sıkıntısı beyaz değil.

2026-08-17_19-57.webp

Bu arada sensör sonrasında İzleme hızı ve İvmelenme önemli. Onları da zaten sensörün kalitesi artırıyor. Bunlar ne kadar yüksekse o kadar iyi diyebiliriz. Aşağıda değindiğim 180 dönüşler, fareyi ani duraklatmalarda öne geçiren etmenler bunlar. DPI faredeki en önemsiz şey diyebilirim. Çoğu kaliteli farede 0-2000 arası DPI yetiyor. Ben mesela 1800 DPI Scyrox V8 kullanıyorum, oyunlar içinde sensitivy ayarlarını 0.5-0.8 gibi oranlara düşürüyorum. Yani daha çok farenin hareket kabiliyetinden yararlanıyorum. Tam tersi kullanım da mümkün.

2026-08-17_19-56.webp

Ama hatırlatayım bu farelerden 3395 sensörlü fareler gibi bir deneyim beklemeyin. Sensörleri giriş seviyesi ürünler. Yani FPS oynarken 180 falan hızlı dönmeye çalışırsanız takılmalar olur. Keza 3395 ve üstü sensörlerde, CS2 ve Valorant'da fareyi ani durdurmada böyle fare kontrolü tamamen sizde gibi hissedersiniz. Bunun artısı HS atma oranınızı artırır.

Ama her türlü 1K Hz dolayı ofis faresinden daha iyi olur. Keza bu Hz olayı basit masaüstünde de faredeki akıcılığı gözle görülür artırır. Ofis farelerine göre fare daha akıcı olacağından bilek ağrılarına da etkisi olur.

Malzeme kalitesi tarafında da bu bütçeden pek ümitli olmayın. Ofis tipi fareler o konuda daha iyi olabilirler. Ama onların da iç bileşenleri fiyatına göre düşük oluyor.

Son düzenleme:
gerçekten uğraşılmış cevaplar veriyorsunuz çok teşekkürler. dediğiniz mouse a biraz daha sıcak bakıyorum şuan.
mousepad tarafında bi sorum olacak. aynı marka aynı satıcı olmasına rağmen 80x30 olan ürün neden 70X30 dan daha ucuz.
80x30 Urzuva
70x30 Urzuva
Teknik özelliklerde kaçırdığım bir şey mi var?
@darktower

gerçekten uğraşılmış cevaplar veriyorsunuz çok teşekkürler. dediğiniz mouse a biraz daha sıcak bakıyorum şuan.
mousepad tarafında bi sorum olacak. aynı marka aynı satıcı olmasına rağmen 80x30 olan ürün neden 70X30 dan daha ucuz.
80x30 Urzuva
70x30 Urzuva
Teknik özelliklerde kaçırdığım bir şey mi var?
@darktower
Genellikle güncellemeyi unutuyorlar.

Urzuva özellikle çok model var ve daha fazla öne çıkmak adına hepsi için ayrı ayrı sayfa yapınca iyice karmaşıklaşıyor. Sitelerine baktım 80x30'larda 3mm gözüküyor, boyut hariç fark yok büyük ihtimalle. Yani ucuz olsun diye de 2mm üretip topluca getireceklerini sanmıyorum.

Dediğim gibi güncellemeyi unutuyorlar, çok pahalı bir ürün olsaydı aldığınız gibi iptal edip fiyat güncellerlerdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben beyaz mousepad önermem, biraz kurcalayın çok fazla çeşitleri var.

@darktower
Genellikle güncellemeyi unutuyorlar.

Urzuva özellikle çok model var ve daha fazla öne çıkmak adına hepsi için ayrı ayrı sayfa yapınca iyice karmaşıklaşıyor. Sitelerine baktım 80x30'larda 3mm gözüküyor, boyut hariç fark yok büyük ihtimalle. Yani ucuz olsun diye de 2mm üretip topluca getireceklerini sanmıyorum.

Dediğim gibi güncellemeyi unutuyorlar, çok pahalı bir ürün olsaydı aldığınız gibi iptal edip fiyat güncellerlerdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben beyaz mousepad önermem, biraz kurcalayın çok fazla çeşitleri var.
güzel desenliler var fakat baskıda kalitesi düşüyor. bu yüzden beyaz-siyah veya tek renk olmak zorunda. beyaz setup kurduğum içinde bu en mantıklısı diye düşündüm. beyaz önermeme sebebiniz nedir?

@darktower

güzel desenliler var fakat baskıda kalitesi düşüyor. bu yüzden beyaz-siyah veya tek renk olmak zorunda. beyaz setup kurduğum içinde bu en mantıklısı diye düşündüm. beyaz önermeme sebebiniz nedir?
Gerçi bu bütçedeki ürünlerde yapıştırma baskı oluyor. Sararmaz herhalde. Sararmadan dolayı önermezdim de alın geçin ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,750
Üyeler
201,570
Son üye
NFSHP 2010_ONLINE
Geri