güzel cevabın için teşekkürler.Kablosuz, beyaz, ₺600 ve Trendyol üzerinden 2 ayda bozulmayacak bir ürün bulmak imkansız. Taksit falan veya bir şekilde bütçe biriktirin.
Zamanında denemek amaçlı Claws'ın beyaz Crossfire Air'ini aldım. Skatezleri ofis tipi fareler ile aynıydı, elimde dot skatez olmasa mousepad çizerdi. Boyası 1-2 ay yedek fare olarak ara sıra gündelik oyunlarda falan kullandım ve attı. Boyanın attığı yerde de bayağı açıklık oluştu. İç kısmı da metal, bu metal klavyelerde küflenen kötü metallerden.
Hatta Claws'ın o fiyatlarda sattığı şu ürün var. Olumsuz yorumlarına bakabilirsiniz.
Kablolu olur diyorsanız belki biraz daha iş görür ürünler önerilebilir. Ama eskiden satılan fason üretim ₺10-30 ürünler kalitesinde olacaktır çoğu.
Mesela kablolu olarak Trendyol'da şu ürün çok satıyormuş.
![]()
Havit Gamenote MS1040 RGB Gaming Oyuncu Mouse - 8000 DPI, 8 Tuşlu Programlanabilir - Fiyatı, Yorumları
Gamenote MS1040 RGB Gaming Oyuncu Mouse - 8000 DPI, 8 Tuşlu Programlanabilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Sensörü ucuz Çin ürünleri ve tıklama ömrü olarak da 5 milyon belirtilmiş.
![]()
Havit MS1040 RGB Programlanabilir Oyuncu Mouse | Havit
Havit MS1040 RGB Gaming Mouse ile tanışın. Programlanabilir tuşlar ve ergonomik tasarım ile oyuna hükmedin. 1000 TL üzeri ücretsiz kargo!www.havitstore.com.tr
Bence kare mousepad alacaksanız Rampage Blitz (yüzeyi güzel 90x40'ı da alınabilir) alın. Daha ucuz ve 70x30 falan uygunsa Urzuva alın.
![]()
HELİXSUN 70x30 Cm Gaming Oyuncu Mouse Pad Kaymaz Taban Büyük Klavye Fare Altlığı Mousepad Silmarillion - Fiyatı, Yorumları
70x30 Cm Gaming Oyuncu Mouse Pad Kaymaz Taban Büyük Klavye Fare Altlığı Mousepad Silmarillion yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Fare için de ₺1000-1500 arasına çıkıp bir ürün alın. Trendyol zorunluluğunu salsanız güzel olur.
Claws konusunda fikrimi belirttim, ama boyasının atmasına rağmen iş görür herhalde. Ama net bir şey diyemem. Mousepad tarafında Urzuva iş görür.güzel cevabın için teşekkürler.
dediğim gibi zaten şuana kadar hep ofis ürünleri kullandım. azıcık bi kalite artışı bana yeter
şuan aklımda bu 2 ürün var.
2si de fiyatını hak eden ürünler olarak görülüyor okuduğum kadarıyla
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Genellikle güncellemeyi unutuyorlar.gerçekten uğraşılmış cevaplar veriyorsunuz çok teşekkürler. dediğiniz mouse a biraz daha sıcak bakıyorum şuan.
mousepad tarafında bi sorum olacak. aynı marka aynı satıcı olmasına rağmen 80x30 olan ürün neden 70X30 dan daha ucuz.
80x30 Urzuva
70x30 Urzuva
Teknik özelliklerde kaçırdığım bir şey mi var?
@darktower
güzel desenliler var fakat baskıda kalitesi düşüyor. bu yüzden beyaz-siyah veya tek renk olmak zorunda. beyaz setup kurduğum içinde bu en mantıklısı diye düşündüm. beyaz önermeme sebebiniz nedir?Genellikle güncellemeyi unutuyorlar.
Urzuva özellikle çok model var ve daha fazla öne çıkmak adına hepsi için ayrı ayrı sayfa yapınca iyice karmaşıklaşıyor. Sitelerine baktım 80x30'larda 3mm gözüküyor, boyut hariç fark yok büyük ihtimalle. Yani ucuz olsun diye de 2mm üretip topluca getireceklerini sanmıyorum.
Dediğim gibi güncellemeyi unutuyorlar, çok pahalı bir ürün olsaydı aldığınız gibi iptal edip fiyat güncellerlerdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ben beyaz mousepad önermem, biraz kurcalayın çok fazla çeşitleri var.
Gerçi bu bütçedeki ürünlerde yapıştırma baskı oluyor. Sararmaz herhalde. Sararmadan dolayı önermezdim de alın geçin ya.@darktower
güzel desenliler var fakat baskıda kalitesi düşüyor. bu yüzden beyaz-siyah veya tek renk olmak zorunda. beyaz setup kurduğum içinde bu en mantıklısı diye düşündüm. beyaz önermeme sebebiniz nedir?