Sitesinde 155mm desteklediği yazarken benim işlemci soğutucum için de 158mm uzunluğa sahip olduğu bilgisini elde ettim. Sağlık olsun diyelim.Kendi işlemci soğutucunun uzunluğunu biliyor isen kendi sitesinde yazıyor du bir bak istersen lintken
Sitesinde 155mm desteklediği yazarken benim işlemci soğutucum için de 158mm uzunluğa sahip olduğu bilgisini elde ettim. Sağlık olsun diyelim.Kendi işlemci soğutucunun uzunluğunu biliyor isen kendi sitesinde yazıyor du bir bak istersen lintken
2750tlye bunu almak daha mantıklı o kütük gibi kasaya o paraya vereceğine fazlasıyla parçalarını yükseltirsinBunla asus a32 arasında bariz malzeme kalitesi farkı olur mu
165mm yazıyor hocam acıklamada bende aldım subeden 2-2 beyaz siyah geniş bir kasa iş yerinde fırsat olursa cekeyim resimSitesinde 155mm desteklediği yazarken benim işlemci soğutucum için de 158mm uzunluğa sahip olduğu bilgisini elde ettim. Sağlık olsun diyelim.
Valla süper olurdu, almak için yer arıyorum ama gözümden kaçan bir detay olmuş. Kasa genişliği bilgisi 27.7 olarak girilmiş ve benim masamda kasa modülümün içten içe ölçüsü 25 olduğundan sığdırabilmem mümkün değil gibi duruyor. Fiyat ve potansiyelini görünce biraz atlamış bulundum ama elimde patlamış oldu.2750tlye bunu almak daha mantıklı o kütük gibi kasaya o paraya vereceğine fazlasıyla parçalarını yükseltirsin
165mm yazıyor hocam acıklamada bende aldım subeden 2-2 beyaz siyah geniş bir kasa iş yerinde fırsat olursa cekeyim resim
Arkadaşımda akvaryum olmayan model var fena değil biraz ince ama fp ürünü gibiBir yanlışlık olacağını sanmıyorum aksilik olursa da arkasındalar ürünlerinin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat açısından fp ürünü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Siyah anakrtın var ise siyah al daha iyi durur ama beyaz siyah olursa sırıtır
istanbul içi 2400 nasıl oluyor hocam gidip biz mi teslim alıncaz o şekilde miSiyah ve Beyaz Akvarum kasalar 6 Revers Fan ve 1 Egzoz olmak üzere 7x12cm fan ile geliyor
Normalde fiyatı 3500 tl iken 17 ağustos saat 2 den itibaren 2750 tl olacak İstanbul içi 2400 TL bu kampanya 1 hafta sürecek ve kasa 0,7 mm SPCC ultra kalın şasisi, E-ATX anakart desteği ile geliyor içinde kendi rgb kontrölcüsü var almak isteyenler değerlendirebilir
1. Sınırsız Donanım Özgürlüğü: 420mm GPU Desteği
Piyasadaki en devasa ekran kartlarına (RTX 4090 vb.) yer açın! 420mm GPU boşluğu ve 7 adet PCIe yuvası ile çoklu ekran kartı veya dikey kurulumlar için tam uyumluluk sunar.
2. 360mm Radyatör ve Üstün Soğutma Mimarisi
Aynı anda hem tepe hem de yan panelde 360mm sıvı soğutma radyatörlerini destekler. Toplamda 10 fan yuvası (Tepe 3, Yan 3, Alt 3, Arka 1) ile sisteminizde fırtınalar estirin.
3. Tam Kapsamlı ARGB Aydınlatma Kontrolü
Fanlarınızın aydınlatmasını dilediğiniz gibi yönetin! Kasa üzerindeki dahili reset tuşu sayesinde aydınlatma modları arasında saniyeler içinde geçiş yapabilir veya Anakart ARGB senkronizasyonu desteğiyle tüm sisteminizin ışıklandırmasını yazılım üzerinden kusursuzca özelleştirebilirsiniz.
Mağaza
www.zoko.com.tr
Fanlar sata ustam molex değil çıkısı 3pin argb icin sata yapılmıs sessiz çalışıyor bende toplayıp satıyorum 4 adet aldım şubelerindenFanlarının moleks olması benim için daha iyi ama iyi hava üflüyor mu, kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim duruma göre adetli alacağım.
şubelerinden 2400e alabiliyorsun sitede kargo dahil 2750ye veriyorlaristanbul içi 2400 nasıl oluyor hocam gidip biz mi teslim alıncaz o şekilde mi
ben şu an aktif kullanıyorum ve gayet memnunum.Fanlarının moleks olması benim için daha iyi ama iyi hava üflüyor mu, kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim duruma göre adetli alacağım.![]()