Vodafone Pay Faturaya Yansıt 200 TL Kazan

Reaksiyon skoru
148
IMG_0898.webp

Şartlarda daha önce yapmamış kişiler diyor fakat eski kampanyalarda faydalanan kişiler de alabiliyordu şansını denemek isteyen yapabilir

Sayın Vodafone'lular, Biletinial faturaya yansıt indirimini kullanabiliyor musunuz? Ben yapamıyorum, müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor.

Kampanya koşullarında daha önce faturaya yansıtarak harcama yapmayan kişilerin yararlanabileceğini belirtmişler

Alıntıyı görüntüle
Şartlarda daha önce yapmamış kişiler diyor fakat eski kampanyalarda faydalanan kişiler de alabiliyordu şansını denemek isteyen yapabilir
bu hayat bize şunu öğretti büyük resme odaklanacağına altındaki küçük yazıları okumak önemli , daha önceden kampanya kullanmamış koşulu çarkı döndür dahilse bir kaç kişi kullanabilir bu kampanyayı , burda papara ve nays kartın önemini hatırlarız keşke hala olsaydı , bunlar bu kadar rahat davranamazdı o zaman

Ekler

• 1000030908.webp
    1000030908.webp
    76.2 KB · Hit: 47
beyler gecen ay faturana yansıt market alısverisin 100tl cashback kampanyasını yaptım ama gelen giden yok
bu kampanya her ay yenilen miyor mu yoksa tüm sürecte 1 hak mı veriliyor ? buda öyleyse gelmeyecek cünkü.

Beyler tıkla gelsinden gecen ay babalar gününde söylemiştim şimdi yapsam iade gelirmi

2 numaradan yaptım 400 tl kazandım app storede kullandım yansıtarak

Geri