buraksyhn1
80+
- Reaksiyon skoru
- 148
Şartlarda daha önce yapmamış kişiler diyor fakat eski kampanyalarda faydalanan kişiler de alabiliyordu şansını denemek isteyen yapabilir
bu hayat bize şunu öğretti büyük resme odaklanacağına altındaki küçük yazıları okumak önemli , daha önceden kampanya kullanmamış koşulu çarkı döndür dahilse bir kaç kişi kullanabilir bu kampanyayı , burda papara ve nays kartın önemini hatırlarız keşke hala olsaydı , bunlar bu kadar rahat davranamazdı o zamanAlıntıyı görüntüle
Şartlarda daha önce yapmamış kişiler diyor fakat eski kampanyalarda faydalanan kişiler de alabiliyordu şansını denemek isteyen yapabilir
Öncekilerde de yazmasına rağmen oluyordu, birkaç kişi ve ben yapmıştım ama artık denemiyorum.Daha önce faturaya yansıt yapıp bu kampanyadan da iade alabilen var mı aramızda?
Bu ay kullanmadıysan kullan indirim veriyor.Öncekilerde de yazmasına rağmen oluyordu, birkaç kişi ve ben yapmıştım ama artık denemiyorum.
Bu ay kullanmadıysan kullan indirim veriyor.
Beyler oluyor eyvallah vodafoneBeyler tıkla gelsinden gecen ay babalar gününde söylemiştim şimdi yapsam iade gelirmi