❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 2k OLED Monitör 17099 TL

bütçesel hocam miniled istemiyorum oled glossyde siyahın dibine vurmak istiyorum
19k para verip burn in garantisi olmayan monitor alma. Bir kac ay sonra kendine cok söversin

kafam çok karıştı şuan almicam vazgeçtim KTC'nin miniled ips'ini gördüm 16.499 tl ona indirim beklerim artık ya da kasım ayına doğru indirimlerden bütçeyi de toplayınca oled alırım bilmiyorum

Bende 17 bin liraya tavsiye etmiyorum heleki 2k halihazırda bi monitörünüz varsa vatandan 14 e almamış olsam iade ederdim şahsen

almayın aldırmayın. miniled bundan iyidir.
mat oled..

kafam çok karıştı şuan almicam vazgeçtim KTC'nin miniled ips'ini gördüm 16.499 tl ona indirim beklerim artık ya da kasım ayına doğru indirimlerden bütçeyi de toplayınca oled alırım bilmiyorum
Ktc'nin miniledi Türkiye de yok ki nereden gördün dostum link atarsan güzel olur

TCL fiyatı istesede çok arttıramaz gibi güzel olmuş bu.
@Tayfunns sana yeni inceleme çıktı :D
M27t6 değilde m27t6s modeli gelmiş IPS olan. Model kodu yanlış.

İnceleme ile uğraşamam valla mini ledler çok uğraştıcı hakkını vermedende inceleme yapmıyorum

İnceleme ile uğraşamam valla mini ledler çok uğraştıcı hakkını vermedende inceleme yapmıyorum
hocam yapmaaa senin yorumun olmadan naparız biz :D ayrıca T6S olduğuna nereden kanaat getirdin sektörden distilerle bağlantısı olan biri falan mısın çok merak ettim hahahha

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam yapmaaa senin yorumun olmadan naparız biz :D ayrıca T6S olduğuna nereden kanaat getirdin sektörden distilerle bağlantısı olan biri falan mısın çok merak ettim hahahha
M27t6 olan HVA panel cünkü

HVA'sını daha getirmemişlerde yakında gelir gibi duruyor. HDR 1400 desteği falan ilginç. 1152 zone TCL kıyasla çok fark var. Şuan TCL dışında miniled yoktu, iyi zamanda getirmişler pazara. Gerçi KTC bazı değerleri abartıyor denemeden bilinmiyor :D

M27t6 olan HVA panel cünkü
Teknoklik t22c'dede yaptı o hataları alıştık artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,630
Üyeler
201,802
Son üye