RTX 5070 / 5060 Ti / 9070xt, Hangisi?

Dostum sana buraya final bir cevap bırakıyorum direkt yaptığın işlerin 10 seneden fazlasında içinde olmuş birisi olarak. Kararını ver.

V-Ray aşırı kritik --- 5070 al.

V-Ray kullanırım ama oyun performansı da önemli -- 9070XT

AI da kullanacağım -- Hiçbirisi. Buradan birisi "AI için Nvidia al" derse; hiçbir mesajını ciddiye alma. AI için oyuncu ekran kartı alınmaz. Hermes dediğin şey AI Agent. Bunu internetten ayda 10 dolara abone olacağın Minimax modeli ya da opencode go aboneliği ile de kullanırsın. 128GB Vram altında local'da bir AI bekleme.

Corona önemli ve oyun da oynayacağım --- Intel CPU seçeceksin. 270K+ her Cuma günü incehesap'da 16 bin liraya satılır. 9950X AMD tarafında rakibi; corona'da %10 daha geri sadece 9950X'den. Oyun performansı da çok çok iyi.

İyi günler. Konu iyice çocuk parkına dönmüş.

dediğin şeyler hızı etkiliyor vram doldugu zaman hızın önemi kalmıyor ben 5070 in daha zayıf oldugunu savunmadım zaten
Vramin dolması o kadar da büyük problem değil, 5060 ti veriyi işleyene kadar 5070 çoktan işlemiş oluyor yani vram konusunda düşündüğünüz yanlış

teşekkür ederim dostlar arada kalmıştım şimdi daha çok arada kaldım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Arkadaşlar;

9 yıldır i57300 hq 1050 ti 16 gb ram 1tb ssd 1tb hdd ve m2 mac kullanıcısıyım masaüstüne acil geçmem gerekyior bundan dolayı tavsiyelerinize açığım ram olarak il parçamı aldım bana garanti veya ziraat kart en az 3 en fazla 9 taksit (vade farksız) olacak şekilde toplmam gerek Bütçem her şey dahil 85 k
Benim öncelikli amacım taksit ve bütçemin yetmesi eğer bir sistem önerisi arkadaşlar var ise beklerim

Driver derken?? Siz nvdia nin şuan amd den daha sorunlu olduğunu biliyor muydunuz?

Benim öncelikli amacım taksit ve bütçemin yetmesi eğer bir sistem önerisi arkadaşlar var ise beklerim

sen beni dinle al bunu geç taksitle

Forumlara sorunca öyle olur, çok fazla fikir çok fazla kafa karışıklığı. Ama yerinizde olsam 5070 alırdım niye:
Sürücüleri daha stabil onu tartışamayız bile. Nvidia app in oyun filtreleri, instant replay, kolayca yüksek kalite video kaydı ve ss alma kolaylığı ve diğer özellikler bence Nvidia yı AMD nin önüne atıyor. Bir de ben 6000 serisinde çok sorun yaşadım maalesef. İmkanım olsa bende 5060 ti isterdim.

sen beni dinle al bunu geç taksitle
asus msi gigabyte sapphire gibi markalar varken asrock biraz şey kalmaz mı...

Geri