Lowe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 570
upgrade yapmayı düşünmeyen birisi için ?işlemci upgrade yok anakart upgrade yok ram upgrade iyi ssd upgrade yok alınır mı alınmaz
upgrade yapmayı düşünmeyen birisi için ?işlemci upgrade yok anakart upgrade yok ram upgrade iyi ssd upgrade yok alınır mı alınmaz
düşünmeyen birisi için her türlü sistem iyidir ben bu anakartı işlemciyi alıp kullanmam 5070 ekran kartını ben alayımda gerisi zaten önemli değil sistemi. sistemin amacı zaten h810 225f ve 500gb ssd itelemekupgrade yapmayı düşünmeyen birisi için ?
hocam bu fiyatlara daha iyi toplanırmı beklemekte fayda varmı daha iyi fırsatlarıdüşünmeyen birisi için her türlü sistem iyidir ben bu anakartı işlemciyi alıp kullanmam 5070 ekran kartını ben alayımda gerisi zaten önemli değil sistemi. sistemin amacı zaten h810 225f ve 500gb ssd itelemek
anakart okey bu arada pcie 5.0 falan vardüşünmeyen birisi için her türlü sistem iyidir ben bu anakartı işlemciyi alıp kullanmam 5070 ekran kartını ben alayımda gerisi zaten önemli değil sistemi. sistemin amacı zaten h810 225f ve 500gb ssd itelemek
valla bende bekliyorum 1 aydırhocam bu fiyatlara daha iyi toplanırmı beklemekte fayda varmı daha iyi fırsatları
tamam dost sağoldüşünmeyen birisi için her türlü sistem iyidir ben bu anakartı işlemciyi alıp kullanmam 5070 ekran kartını ben alayımda gerisi zaten önemli değil sistemi. sistemin amacı zaten h810 225f ve 500gb ssd itelemek
Başkan makara mı yapıyorsun dün 12 fazlı anakarta alınmaz dedin ve amd anakart için dedin bunu 6 fazlı intel anakarta anakart okey diyorsun kendi içinizde tutarlılığınız olsun diyorsan intel işlemciler daha az faz yapısı ister peşinen söyle engelleyelim uğraşmayalım hiçanakart okey bu arada pcie 5.0 falan var

başkan senin bana garezin var anladım, 15 bin lira bütçede anakart bakarken 12 fazlı anakarta kötü derim evet çünkü her şeyin bi fiyatı var. 59 bin liraya 5070 pc satıyosa 12 fazlı 16 fazlı anakart beklememBaşkan makara mı yapıyorsun dün 12 fazlı anakarta alınmaz dedin ve amd anakart için dedin bunu 6 fazlı intel anakarta anakart okey diyorsun kendi içinizde tutarlılığınız olsun diyorsan intel işlemciler daha az faz yapısı ister peşinen söyle engelleyelim uğraşmayalım hiç
Alıntıyı görüntüle
Benim sana ne garezim olacak bir gün öyle bir gün böyle konuşmayın benim garezim tutarsızlığabaşkan senin bana garezin var anladım, 15 bin lira bütçede anakart bakarken 12 fazlı anakarta kötü derim evet çünkü her şeyin bi fiyatı var. 59 bin liraya 5070 pc satıyosa 12 fazlı 16 fazlı anakart beklemem
ben ürünün fiyatına göre yorum yaparım. senin attığın 12 fazlı anakart alınmaz derken 12 fazlı anakart hiç alınmaz değil bu fiyata daha iyileri var anlamındaydıBenim sana ne garezim olacak bir gün öyle bir gün böyle konuşmayın benim garezim tutarsızlığa
Aynen daha iyi hem 1 TB SSD hem işlemci daha iyi ama ramler düşündürdü hakkında bilgi var mı bu markanın, çiplerin falan?Bu çok daha mantıklı.Holiday - RTX5070
AMD Ryzen 5 7500F ve Palit RTX 5070 ekran kartlı OEM paket; 32GB DDR5 6000MHz RAM, 1TB Gen4 NVMe SSD ve 750W 80+ Bronze kasa ile 1440p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil performans sunar.www.gamegaraj.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alınır. Soğutucuyu A3120TRA, SSD'yi ise Corsair seç.
Hynix M-Die çip kullanıyor.Aynen daha iyi hem 1 TB SSD hem işlemci daha iyi ama ramler düşündürdü hakkında bilgi var mı bu markanın, çiplerin falan?
Bu çok daha mantıklı.Holiday - RTX5070
AMD Ryzen 5 7500F ve Palit RTX 5070 ekran kartlı OEM paket; 32GB DDR5 6000MHz RAM, 1TB Gen4 NVMe SSD ve 750W 80+ Bronze kasa ile 1440p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil performans sunar.www.gamegaraj.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alınır. Soğutucuyu A3120TRA, SSD'yi ise Corsair seç.