Mini led almakta mantıklı olabilir bu fiyatlardaArkadaşlar bu gece sipariş edeceğim.
Sadece EA FC - NBA ve hikayeli oyunlar için almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
bulduğum modellerdir
şu kadar para verip ips almaArkadaşlar bu gece sipariş edeceğim.
Sadece EA FC - NBA ve hikayeli oyunlar için almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
bulduğum modellerdir
hocam selamlar. 2k 540hz oled kullanıyorum normalde. Yan monitör olarak alacağım gündelik işler ea fc-nba oynamak için birde. O yüzden F/P bir şey bakıyorum 4k çözünürlükte.şu kadar para verip ips alma
var mı öneriniz hocamMini led almakta mantıklı olabilir bu fiyatlarda
Ulan kardeşim o monitör yanına ne koyarsan koy çop gelir gözün olede alişmissa ne yapcan deli oğlanhocam selamlar. 2k 540hz oled kullanıyorum normalde. Yan monitör olarak alacağım gündelik işler ea fc-nba oynamak için birde. O yüzden F/P bir şey bakıyorum 4k çözünürlükte.
var mı öneriniz hocam
Oledden sonra ips alışamazsın özellikle akşam vakti.hocam selamlar. 2k 540hz oled kullanıyorum normalde. Yan monitör olarak alacağım gündelik işler ea fc-nba oynamak için birde. O yüzden F/P bir şey bakıyorum 4k çözünürlükte.
var mı öneriniz hocam
demiUlan kardeşim o monitör yanına ne koyarsan koy çop gelir gözün olede alişmissa ne yapcan deli oğlan
OLED'in daha uzun ömürlü ve daha tasarruflu kullanımı için bunu yapıyorum. Gündelik işlerimde masa başı ve ağır rekabet istemeyen oyunlarda boşuna çalışıp ısınsın vb istemiyorum. Her kullanım için ayrı bir kullanım tercih sebebi.Ulan kardeşim o monitör yanına ne koyarsan koy çop gelir gözün olede alişmissa ne yapcan deli oğlan
Bu monitör çok öneriliyor fiyat olarakda iyi ama bu monitör için sorunlar duydum. Parlaklık ve local dimming konusunda redditte okumuştum sanırım bilginiz var mı?
Local dimming kapatılabiliyor. Yani monitörü normal bir monitöre çevirebilirsin. Yeşil forumdan birine aldırdıydım memnundu. Hatta MSI versiyonunu da almıştı onu beğenmedi tabii ben önermemiştim sorunlu diye. Mag274updf e16m modeliydi mini ledOLED'in daha uzun ömürlü ve daha tasarruflu kullanımı için bunu yapıyorum. Gündelik işlerimde masa başı ve ağır rekabet istemeyen oyunlarda boşuna çalışıp ısınsın vb istemiyorum. Her kullanım için ayrı bir kullanım tercih sebebi.
Bu monitör çok öneriliyor fiyat olarakda iyi ama bu monitör için sorunlar duydum. Parlaklık ve local dimming konusunda redditte okumuştum sanırım bilginiz var mı?
Peki mini-led kapatınca yaşayacağımız tecrübe direkt dümdüz IPS gibi olmayacak mı sonuçta karartmayı kapatmış olacağız bu sefer almanın mantığı olmayacak gibi hissettimLocal dimming kapatılabiliyor. Yani monitörü normal bir monitöre çevirebilirsin. Yeşil forumdan birine aldırdıydım memnundu. Hatta MSI versiyonunu da almıştı onu beğenmedi tabii ben önermemiştim sorunlu diye. Mag274updf e16m modeliydi mini led
Direkt Edge lit almaktansa kapatılabilen mini led almak daha mantıklı
ve evet mini led konusu bu şekilde ve TCL var 30k civarı ama o monitöründe memnun edemediği bir çok kişi varMiniled monitörler şu aralar benimde aklımda. Şu an kullanmış olduğum monitör 27" - Miniled ip 32" 2k bir monitör bulursam direkt çökeceğim. Ama Türkiye pazarında Miniled seçenekleri çok çok kısıtlı![]()