Google One Drive Alternatifi Ne Kullanabilirim

SencerSof

80+ Silver
Reaksiyon skoru
534
Telefonum 256gb ama daha içinde 60 GB lık fotoğraf ve video varken satın aldığım 100 GB one drive dolmak üzere uyarısı veriyor ve 200gb paketi de çok pahalı geliyor bana. Artık bu parayı vermek istemiyorum tamamende iptal ettim.

Ne kullanabilirim bunun yerine yedekleme yapmak için.

Telefonum 256gb ama daha içinde 60 GB lık fotoğraf ve video varken satın aldığım 100 GB one drive dolmak üzere uyarısı veriyor ve 200gb paketi de çok pahalı geliyor bana. Artık bu parayı vermek istemiyorum tamamende iptal ettim.

Gemini 18 ay alabilirsin

5 tb depolama veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün aldım ben de

5 tb halkın var

Ekler

• 1000419078.webp
    1000419078.webp
    118.7 KB · Hit: 34
  • 1000419080.webp
    1000419080.webp
    40.4 KB · Hit: 35
Son düzenleme:

Telefon mikrosd kart destekliyorsa al 1 tane 128 gb veya bütçene göre daha az veya fazla

Gemini 18 ay alabilirsin

5 tb depolama veriyor

Dün aldım ben de

5 tb halkın var
Nasıl yani gemini alınca onedrive kapasitesi de mi yükseliyor hocam

Telefon mikrosd kart destekliyorsa al 1 tane 128 gb veya bütçene göre daha az veya fazla
Desteklemiyor hocam

hayır google drive kapasitesi artıyor arkadaş karıştırmış isim benzerliğinden dolayı
Zaten kapasite istiyor fotoğraf vs var diyor dolmak üzere diyor tabii ki işine yarar depolama google fotoğraflar vs hepsini kapsıyor 5 tb

Google, diğer platformlara kıyasla depolamayı çok ucuza satıyor. Önerim güzel bir mekanik diske tek seferlik para verip kullanmanız.

Google, diğer platformlara kıyasla depolamayı çok ucuza satıyor. Önerim güzel bir mekanik diske tek seferlik para verip kullanmanız.

Zaten kapasite istiyor fotoğraf vs var diyor dolmak üzere diyor tabii ki işine yarar depolama google fotoğraflar vs hepsini kapsıyor 5 tb
o doğru hocam tabi işine yarar ama şuan kullandığı onedrive ile farklı diye demiştim. bir de gemini proların patlama ihtimalinden dolayı hesap gittiğinde içindeki yedekler sorun olabilir ben o yüzden önermem

o doğru hocam tabi işine yarar ama şuan kullandığı onedrive ile farklı diye demiştim. bir de gemini proların patlama ihtimalinden dolayı hesap gittiğinde içindeki yedekler sorun olabilir ben o yüzden önermem
Şimdi Google fotoğrafları yedeklemek için driveı da kullanabiliyor muyum

PC de kullanmadım 512 HDD var ama hocam aktarma zahmetiyle falan uğraşmak istemiyorum birde buluta ulaşım dahankolay oluyor o yüzden alternatif arıyorum

Şimdi Google fotoğrafları yedeklemek için driveı da kullanabiliyor muyum
dosya şeklinde atacaksanız drive kullanabilirsiniz yoksa telefonunuzdaki fotoğraflarsa google fotoğraflar kullanabilirsiniz. o 5 tb hepsini kapsıyor drive gmail fotoğraflar falan

Aynen google fotoğraflar video vs vs yedekleme onlarin hepini kapsar 5tb alan

dosya şeklinde atacaksanız drive kullanabilirsiniz yoksa telefonunuzdaki fotoğraflarsa google fotoğraflar kullanabilirsiniz. o 5 tb hepsini kapsıyor drive gmail fotoğraflar falan
Aynen google fotoğraflar video vs vs yedekleme onlarin hepini kapsar 5tb alan
Ama bi arkadaş bunlar pek güvenli değil patladımı hesapta gidiyormuş demiş 15 yıllık Gmail hesabım riske atmak istemiyorum başka nasıl çözeriz

Cidden bir yolu olmalı artık

Geri