NZXT. B850 Kullanan Varmı

kursat611

80+
Reaksiyon skoru
6
itopyada nzxt b850 ile bundle 7600 14999 tl
7600 islemci 6000 TL'ye geliyor
daha once anakart tavsiye konusu açmıştım bu nzxt b850 tavsiye edilmisti asrok yapıyormuş ama pek bilgim yok anlamadigim ve taksit olmadığı için mesafeli yaklasmistim
8000 TL'ye geliyor fiyat cok cazip yorumlar iyi kagit ustunde harika bir secenek
ama ben varsa gerçek kullanici deneyimi olanlarin yorumlarını ogrenmek istiyorum kullanan ve yorum yapabilecek olan varmı

baya dolu anakart. asrock anakartlar hakkında işlemci yakma muhabbeti olduğundan biraz mesafeli insanlar. ama bence alınır
haklisin fiyatına göre bedava kagit ustunde cok iyi ama kullanici deneyimlerini ogrenmek istiyorum

NZXT ürünler yurtdışında premium ürünler olarak görünür ve biraz pahalıdır , bu anakart bizim ülkede olması baya iyi . Zaten ATX ve dolu dolu anakart

İşlemciden pahalı anakart alınmaz ama nzxt olunca insanın alası geliyor ama düşmeyin arkadaşlar bu paraya 9700x + b650m-r yapılır.

ikisi icin 15k cikabiliyorsan ve 1 sene icerisinde islemciyi yükseltmeyi düşünmüyorsan bu set sacma.

İslemcini min 9700x al anakarta 4-5k ayır yeter

aslında f/p
bende vifili tip c li pcie*16 ve m2 ssd si gen 5 beyaz anakart arıyorum bundlede denk geldi herkeste tavsiye ediyor
ama hiç kullanıcı yorumu görmedim onun için konu açtım

Geri