Sizce Tek Başıma Ev Tutabilirmiyim

Reaksiyon skoru
131
yarın antalyaya bilet aldım üniversite için ev bakmam gerekiyor ilk kez tek başıma böyle bir işe kalkışacağım sizce yapabilirmiyim

yarın antalyaya bilet aldım üniversite için ev bakmam gerekiyor ilk kez tek başıma böyle bir işe kalkışacağım sizce yapabilirmiyim
Eğer ben çalışacam tek başıma ev tutacam diyorsan çok zor ama yok baba zengin onun parasıyla veya biraz onlardan bide ben çalışacam dersen yaparsın

Ama neden kyk başvurmuyorsunuz mesela ?

Ayrıca eylülün son haftası değil mi üniler biraz fazla daha erken gitmiyor musunuz ?

Yaparsın da dikkat et yine iyi analiz et evleri. Emlakçılar olumsuz durumları söylemez genelde. Pişman olacağın bir yeri tutma kısacası.

Eğer ben çalışacam tek başıma ev tutacam diyorsan çok zor ama yok baba zengin onun parasıyla veya biraz onlardan bide ben çalışacam dersen yaparsın

Ama neden kyk başvurmuyorsunuz mesela ?

Ayrıca eylülün son haftası değil mi üniler biraz fazla daha erken gitmiyor musunuz ?
hocam ev kirasını babam ödeyecek zaten il biraz uzak olduğu için ben sadece gidip karar vericem
küçüklüğümden beri hayalim kendi evime çıkmaktı ondan dolayı kyk düşünmüyorum
Evler çok hızlı tutuluyor ondan dolayı erkenden gidip halletmek istiyorum

Emlakçı veya ev sahibi genç görüp kazıklar muhtemelen böyle yerlere yaşlı birileriyle gitmek daha iyi

Önce evleri belirlemen ve bugün arayıp sorman lazımdı yarın arayıp sorarsan sıkıntı yaşayabilirsin randevulaşmaya çalış bence biletini 1 gün sonraya ertele

Emsallerine bak beğendiğin binada kiraci var mi varsa kaça oturuyor onları sorgula. Bir kira önden bir kira depozito verirsin onun haricinde sakin peşin kira verme 6 aylik 1 yıllık falan. Birde binaya dikkat et sağlam bina olsun çevresi nezih olsun. Deprem ülkesiyiz ne olur ne olmaz.

Önce evleri belirlemen ve bugün arayıp sorman lazımdı yarın arayıp sorarsan sıkıntı yaşayabilirsin randevulaşmaya çalış bence biletini 1 gün sonraya ertele
Onu yapmıştır herhalde 😀
ilanlar belli zaten hocam sadece görmeye gideceğim belki indirim yapmayabilir öyle bir durumdada babamı arayıp onla konuşturmaya çalışacağım bakalım
Evet pazarlık işini büyüklere bırakmak daha mantıklı. Zaten fiyat konusunda emlakçı aracı olur emlakçıyla iş yapılacaksa.

hocam 17 saat otobüs yolculuğum var yani perşembe günü evlere bakabileceğim için yarın arayacağım

hocam 17 saat otobüs yolculuğum var yani perşembe günü evlere bakabileceğim için yarın arayacağım
Aklına gelen soruları sorabilirsin hocam 2-3 senedir tek yaşıyorum

Birkaç aklıma gelen kuralları yazıyorum

Bina 10-15 seneden eskiyse çatı katı tutma
Bodrum veya giriş katı tutma
Binadaki muslukları vesaire kontrol et tesisat sorunlu mu öğren
Binanın adresini ezberleyip internet altyapısı sorgulaması yap direkt eve bakarken yap
Babanı vesaire aramak yerine biraz tok alıcı gibi yaklaş pazarlık yapmayı ihmal etme iki bin tllik bir indirim sana 24 bin tl kazandırıyor ufak rakam olsa bile dene
İlk gördüğün evi tutmak zorunda değilsin onu da unutma
En önemli şey evin konumu otobüs hatlarına yakın olmasına yürüme mesafesinde olmasına önem ver
Binada yaşayan diğer komşuları öğrenmeye çalış öğrenci beyaz yakalı tipi evlerde var aile evleri de bunların kendince avantajları ya da dezavantajları var
Tuttuğun ev kötü bir konumdaysa çilingire gidip kilidini değiştir

Aklına gelen soruları sorabilirsin hocam 2-3 senedir tek yaşıyorum

Birkaç aklıma gelen kuralları yazıyorum

Bina 10-15 seneden eskiyse çatı katı tutma
Bodrum veya giriş katı tutma
Binadaki muslukları vesaire kontrol et tesisat sorunlu mu öğren
Binanın adresini ezberleyip internet altyapısı sorgulaması yap direkt eve bakarken yap
Babanı vesaire aramak yerine biraz tok alıcı gibi yaklaş pazarlık yapmayı ihmal etme iki bin tllik bir indirim sana 24 bin tl kazandırıyor ufak rakam olsa bile dene
İlk gördüğün evi tutmak zorunda değilsin onu da unutma
En önemli şey evin konumu otobüs hatlarına yakın olmasına yürüme mesafesinde olmasına önem ver
Binada yaşayan diğer komşuları öğrenmeye çalış öğrenci beyaz yakalı tipi evlerde var aile evleri de bunların kendince avantajları ya da dezavantajları var
Tuttuğun ev kötü bir konumdaysa çilingire gidip kilidini değiştir
teşekkürler hocam baktığım binalar yeni ve site olduğu için çoğu sorunu yaşayacağımı sanmıyorum hayırlısı bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,569
Üyeler
201,516
Son üye
ustat87
Geri