- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün piyasaya girer girmez paylaşmadım. 16.500 TL den girdi bu monitör. Bekledim 15 bin tl ye düşünce önerdim. Sen bakmadıgın için bilmezsin. Lansman fiyatı 15k değil 16.500 TL ydi yani.Lansman ürünü ortada fiyat yok fiyat geçmişi yok peki sana bunun sıcak fırsat olduğunu düşündüren nedir boş yorum yazsam sana ortalığı yakardın burda boş yorum hakaret değil deme şimdi.
amazon Almanya bu da bir ara yüzde 25 pahalıya satılmış fırsat diye satıyorlar şimdi ne kadar olmuştur almanyada Lansman yapalı acaba zam gelecekti değil mi bugün haberi var.
Alıntıyı görüntüle
KTC ürünlerine zam yapacağını 1 gün önce açıkladı. Aoc da bir kaç gün önce söylemişti. İkisininde ortak noktası artan bileşen maliyetleri. Bileşen maliyet artışı bu iki markaya özel değil diğer markalarda zam yapacaktır diye düşünüyorum. 6 ay sonra fiyatlar tam tersi seyrederse bu seferde niye önermediniz olmasın. İki markanın da üst üste açıklama yapması tesadüf gibi gelmiyor bana.
Bileşen maliyetlerindeki artış tan dolayı ktc zam yapıyor.
videocardz.com
AOC da aynısını söylemişti
videocardz.com
KTC says monitor price increases are coming, advises buyers to purchase now - VideoCardz.com
KTC says it can no longer absorb higher component costs and may raise monitor prices. Current pricing remains unchanged for now.
AOC da aynısını söylemişti
AOC raises monitor prices in China starting this month - VideoCardz.com
AOC says rising chip, motherboard and raw material costs have forced it to adjust monitor pricing. The change currently applies to China.
- Tayfunns
- Cevap: 18
- Forum: Teknoloji Haberleri
Boş yorum cevabını hakaret olsun diye yazmadım bu konuda anlaşalım niyetim bu değildi.