Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

arkadaşlar gerçekten oyunun oynanış görüntüleri sızdırıldı 2 tane video bulunmakta
siz ne düşünüyorsunuz ? oyun nasıl ? düşüncelerinizi bekliyorum
LİNK:
telif yemeden izleyin derim Take Two hemen telif atıyor
bence grafikleri max değil 3 hariç hepsini yüzlerce veya binlerce saat oynadım grafik farkları devasa. Hatta gta 5 enhanced ve legacy'de bile baya fark var. Bir de animasyon ,sürüş dinamiği iyi duruyor. Sadece arabadan inince yürüme animasyonu bir garip ama önceki gtalardaki gibi yürüme animasyonu ayarlardan değişebiliyor. Gay gibi de yürüme seçeneği var
bir de basketbol videosunda grafikler çok daha iyi duruyor bence aynı zamanda çekilmiş görüntüler değil

İnsallah kolpadır yoksa oyunlara karşı butün umutlarımı kaybederim

bence grafikleri max değil 3 hariç hepsini yüzlerce veya binlerce saat oynadım grafik farkları devasa. Hatta gta 5 enhanced ve legacy'de bile baya fark var. Bir de animasyon ,sürüş dinamiği iyi duruyor. Sadece arabadan inince yürüme animasyonu bir garip ama önceki gtalardaki gibi yürüme animasyonu ayarlardan değişebiliyor. Gay gibi de yürüme seçeneği var
Bunlar ana sürümdür diye düsünüyorum makyaja gecmemis halidir baksana kapılarda yerden item alırken vs ekrana tuş çıkıyor normalde cıkmaması lazım

güzel duruyor hakkatten
bu görüntüler eski bence oyun çıktığında daha güzel duracağına eminim

Bunlar ana sürümdür diye düsünüyorum makyaja gecmemis halidir baksana kapılarda yerden item alırken vs ekrana tuş çıkıyor normalde cıkmaması lazım
zaten pcye ve yeni nesil konsollara gelirken devasa bir sıçrama olacak yine. Gta 5in ps3 sürümü çıktığı ilk 2 sene neredeyse oynanmayacak kadar kötüydü. Konsol her zaman teknolojiyi yavaşlatıyor bir de. Sony keşke batsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güzel duruyor hakkatten
bu görüntüler eski bence oyun çıktığında daha güzel duracağına eminim

arkadaşlar gerçekten oyunun oynanış görüntüleri sızdırıldı 2 tane video bulunmakta
siz ne düşünüyorsunuz ? oyun nasıl ? düşüncelerinizi bekliyorum
LİNK:
telif yemeden izleyin derim Take Two hemen telif atıyor
bu gayet okey bu arada ya, modcular uçurur bunu. Benim beklentimi karşıladı. Ama bu haliyle çıkarsa bence linç yerler.

zaten pcye ve yeni nesil konsollara gelirken devasa bir sıçrama olacak yine. Gta 5in ps3 sürümü çıktığı ilk 2 sene neredeyse oynanmayacak kadar kötüydü. Konsol her zaman teknolojiyi yavaşlatıyor bir de. Sony keşke batsa
Suan piyasa da durdu hocam teknoloji el vermiyor daha fazla ucmaya. Grafik anlamında fps değil rtx ilk cıktıgı zamandan beri aman aman ne degisiklik yenilik ekstra grafiklerde yükselme gorduk. Bi ihtimal oturtabilirlerse dlss5 etki yaratır

bu gayet okey bu arada ya, modcular uçurur bunu. Benim beklentimi karşıladı. Ama bu haliyle çıkarsa bence linç yerler.
3 senelik video

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Suan piyasa da durdu hocam teknoloji el vermiyor daha fazla ucmaya. Grafik anlamında fps değil rtx ilk cıktıgı zamandan beri aman aman ne degisiklik yenilik ekstra grafiklerde yükselme gorduk. Bi ihtimal oturtabilirlerse dlss5 etki yaratır

3 senelik video
kaynağın ne hocam 3 senelik olduğuna dair?

benide tatmin etti
Twitter da oyunun 2023 tarihine ait olduğunu söylüyor cilalanmış hali daha iyidir

gta 5in gameplay trailer'ına bakın cidden kötü duruyor 2013e göre. 2015te pcye gelebildi.
Şu anda çok daha iyi duruyor gta 5

kaynağın ne hocam 3 senelik olduğuna dair?
Hocam mobilden görüntü paylaşamıyorum neden anlamadım yüklenmiyor siteye, metadata verilerine göre late 23 de çekilmiş bir video.

ps3 vs pc enhanced
2:10

Geri