🔥İndirim Amazon Purina Kısırlaştırılmış Kedi Maması İndirimleri 459/549₺

fenerlimühendis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,292
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
1 buçuk hafta giden mamaya 500 lira mı veriyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yemiyor bunu yiyor var mı başka soru ? :D Proplan somonlu hariç yemiyor.

Bedava bizim köpek ayda 15 kilo mama yiyor. 4000-5000 altına kaliteli denecek mama kalmadı. Ayrıca proplan bile artık orta segment mama olarak kaldı iyi bir mama sayılmaz bile. 500 Lirayı neye vermiyonda hayvanına vermicen.

Yemiyor bunu yiyor var mı başka soru ? :D Proplan somonlu hariç yemiyor.
Bedava bizim köpek ayda 15 kilo mama yiyor. 4000-5000 altına kaliteli denecek mama kalmadı. Ayrıca proplan bile artık orta segment mama olarak kaldı iyi bir mama sayılmaz bile. 500 Lirayı neye vermiyonda hayvanına vermicen.
Attığım linktekinin kilosu 325 liraya denk geliyor aynı ürün olmasına rağmen :D Niye aynı ürünü daha fazla vereyim? Ayda ekstra 2000 lira gider demek bu. İyi misiniz siz? Size mi sordum ben o soruyu niye üstünüze alındınız :D Bastım engeli

Saklama koşullarını sağlayabiliyorsan sıkıntı yok. Mamayı böyle alıp 1 er kilo poşetlere ayırıp ağzını hava almayacak şekilde kapatmalısın. Böyle uğraşıyorum diyorsan mesele yok zaten. Kimisi uğraşmaz. 1 hafta içinde mamayı tüketmiyorsan sürekli hava alıyorsa köpeğin ya da kedin herneyse taze mama yemiyor demektir üzgünüm.
Attığım linktekinin kilosu 325 liraya denk geliyor aynı ürün olmasına rağmen :D Niye aynı ürünü daha fazla vereyim? Ayda ekstra 2000 lira gider demek bu. İyi misiniz siz? Size mi sordum ben o soruyu niye üstünüze alındınız :D Bastım engeli

Aynı gramaj ile arada totalde 250₺ fark oynuyor. Neden 10 kilo mamayı tek seferde alayım pakette bayatlasın diye mi? Attığım ürün 1.4 kg 1 kg değil. 2 tane alınca tanesi 436₺ye geliyor. Kilosu 311 liraya geliyor ki isteyen 250₺ ucuz alacağım diye 9.75kg olan paketi de alabilir. Ben 4 paketini 1747 liraya aldım. Kilosu 311 liraya geldi.

Attığım linktekinin kilosu 325 liraya denk geliyor aynı ürün olmasına rağmen :D Niye aynı ürünü daha fazla vereyim? Ayda ekstra 2000 lira gider demek bu.
Atar gider yapmışsın ama yaptığın hesap rezalet;
Senin attığın 9,75 kg -> 3250₺ | ilk mesajdaki 1,4 kg -> 460₺
7x 1,4 kg alırsak 9,8 kg sepette ek indirim ile 3119₺'ye geliyor.

Ben toplu olarak değil tekil olarak alındığını varsaydım

AMAZON PURNA KEDİ DİYE OKUDUM MAMASINA GELİNCE PURİNA OLDUĞUNU ANLADIM ALLAH AFFETSİN :D

Evde Scottish Straight kedim var ona mama arıyorum reflex prunia vs denedim de daha kaliteli ne alınabilir 3-3.5 yaş civarında kısır dişi kedim . Birde bu gün 2 aylık van kedisi sahipleneceğim dişi hangi mamayı önerirsiniz ?

:) Bas engeli canım. Ay başına var oysaki...

Geri