Ps5 Slim 2 Kol 41.500 Fiyat Uygun Mu?

Reaksiyon skoru
155
Arkadaşlar nasip olursa 27 yaşımda ilk kez Playstation sahibi olacağım internet sitelerini biraz araştırdım 1 TB cdli 2 kollu slim 41.500 tl ye buldum fiyatı uygun mu kartıma 6 taksit yapıyor birde dikkat etmem gereken neler var bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

0 ise uygun; dikkat etmen gereken bir şey de yok kabloyu taktığında çalışıyorsa bi sıkıntı yoktur, zaten sağlam cihazlar olduğu için kargoda bozulma falan ihtimali çok düşük.

0 ise uygun; dikkat etmen gereken bir şey de yok kabloyu taktığında çalışıyorsa bi sıkıntı yoktur, zaten sağlam cihazlar olduğu için kargoda bozulma falan ihtimali çok düşük.
öncellikle teşekkür ederim mesajın için sence önümüzdeki zamanlarda cd ler azalacağı için dijital sürüm mü almalıyım yoksa cd hala iş yapar mı?

cd benim için her zaman daha avantajlı oldu. Daha geçen ay ghost of yotei yi hem ps store dan 500 tl daha ucuza hem de 3 taksitle aldım o yüzden cd li almanı öneririm

Dijital kullanan biri olarak CD'li tavsiye ederim veya dijital alıp sonradan disk sürücüsü de alabiliyorsun aklınızda bulunsun.
[automerge]1787137506[/automerge]
Tabi CD alıp oynar sonra ikinci elden satar bununla uğraşırım dersen al yoksa dijital al geç hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,890
Üyeler
201,866
Son üye
bilalçınar
Geri