Iphone 17 Almak mı, iPhone 17 Pro Zorlamak mı Daha Mantıklı?

Sanırım ondan ya ben ilk başta aldığımda ayarlarda garip bir şekilde hücresel açıkken de yedekleme açık kalmış. Zaten şirket hattı kullanıyorum adamlar 12 GB internet veriyor bi baktım telefon ısınmak da değil direkt yanıyo. Meğer arka planda yedekleme yapıyormuş hem internetin içinden geçti hem şarjın :D Bu tarz ayarlara teker teker bakmak gerekiyor işte pahalı cihaz alıyosan
kanka 25-26 ioslar skntı şuan 27 belki iyi gelir

Arada fazla fark yok kanka babama aldık düz 17 gayet kullanışlı tek fark pil ekran kamera bende alicam hafta ici pro max alicam ben ama nakit almicam appleogz dan alicam pesin fiyatına taksit.yapiyo nakitini eritme bence onuda soyleyeyim kafan neye yatiyorsa onu al kendin kullanıcan nasi olsa

iPhone'lar her sene benzer yapıda ilerliyorlar maalesef. Benim tek amacım güncel bir telefon alıp bir süre piyasadan elimi ayağımı çekerek her sene kendime bir telefon masrafı çıkarmamak.

Bunu söyleyenler çok gerçekten. Bu yüzden şartları zorlamak istiyorum ama bir yandan da aradaki farkı düşünmeden edemiyorum. 18 serisi tanıtılsa da büyük ihtimal çıkış fiyatlarına baktığımda düz 18 alabileceğimi düşündüğüm için o konuda fazla 17 ve 18 arasında "Pro" model kıyas yapamıyorum. Olursa 17 Pro olacak, olmazsa kıyasları düz 17 ve düz 18.

Telefonun Pro özelliğini kullandığım tek özelliği kamerası olduğu için bu konuda hiç alçakgönüllülük yapamayacağım. Kendim fotojenik bir insan değilim ama fotoğraf çekmeyi mini hobi olarak yaptığım alanlar oluyor. Bu bağlamda kamera uzun yıllar tatmin etsin ve işlemci de ben artık gidiyorum hissi vermesin istiyorum. Pro düşünmemin en büyük sebebi bu. Yoksa ekran ve kamera olarak düz modeli de baya geliştirdiler ama insanın içinde uzun vade plan yapınca soru işareti kalmıyor değil.
Ben 16 Pro yerine 16 almıştım henüz bir eksiğini görmedim. Pro modelleri ağır diye sevmiyorum şahsen, kamera olarak da farkını görmedim çevremde birçok Pro model kullanan var arada bir fark varsa onlar bile anlamadı. Belki birkaç sene daha kullanınca farkı anlaşılmaya başlar ama o kadarını bilemiyorum.

Sadece şunu ekleyim ortamlarda falan statü olarak Pro olması insanlara daha iyi geliyor nedense, öyle bir düşüncen olursa Pro al.

geldi sayılır zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatlar 1 2 hafta önceye göre yüksek
Şuan her şey tavan yapıyı pc topluyorum ddr4 sistemleri 50kya koymuş millet ilana sok oldum taksitle alicam bende parçaları 6 ay taksitle ram alicam 2.5k ayda işlemcide 2.6k

Arkadaşlar herkese merhaba,

Kısaca: Yurtiçi iPhone 17 ile 17 Pro arasında kaldım. Arada yaklaşık 30 bin TL fark var. Telefonu 3-4 yıl kullanacağım için sizce Pro'ya çıkmaya değer mi?

Şu an YD iPhone 16 Pro Max kullanıyorum. İki hattımın da süresi yakında dolacağı için bu kez yurtiçi cihaz almak istiyorum. YD cihazlarla tekrar uğraşmak istemediğimden idarelik telefon da düşünmüyorum; alacağım telefonu en az 3-4 yıl kullanmayı planlıyorum.

18 serisini de mevcut bellek krizi ve bunun fiyatlara yansıyabileceğini düşündüğüm için beklemeyi düşünmüyorum.

Düz 17'nin ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşünüyorum ancak uzun süre kullanacağım için Pro'ya zorlamalı mıyım emin olamadım. Aradaki yaklaşık 30 bin TL fark da az değil.

Bu senaryoda düz 17 almak mı, yoksa uzun vadede 17 Pro'ya çıkmak mı daha mantıklı?

İyi forumlar.
3-4 yıl için alıyorsanız 16 ile bile idare edebilirsiniz

Geri