9800x3d Cs2 400 FPS Normalmi

Denemelik rekabetçi Office girdim en yüksek 535fps gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denemelik rekabetçi Office girdim en yüksek 535fps gördüm
d2 mirage falan gir dayı office ne

1000 yapmıştım ama
Reis cs bu ayarlarda oynanacak bir oyun değil. ful keyfi öylesine oynuyorsan farketmez ama bence yine mantıksız. Sana ayar önereyim öyle yap 5 bin saatim var oyunda güvenebilirsin bana yani. benim ayarlar bu değil ama yine güzel görünsün dersen sırasıyla: 4x, çok yüksek, tümü, orta, 4x, en düşük, en düşük, yüksek, kaliteli, devre dışı. consolu açmayı biliyorsan fps_max 0 yaz. bak nasıl 700-800 fps alacaksın işlemcide sorun falan olduğunu sanmıyorum

9800x3d iade edip ne yapacaksın hocam, CS2'yi yüksek ayarda oynayan bir tek sizi gördüm, bu şekilde haliyle işlemciye yük yeteri kadar binmiyor. ayarlarınızda sıkıntı var, ayriyeten fotoğraflarda fps lock atılmış, maç esnasında yapılan fps kilidi ayarı maçtan çıkmadan aktif olmuyor. AAA oyun oynamıyorsunuz ayarları düşürün.

benim dışımda 1920 1440 kullanan görmek güzel
Başka ne oynuyorlar yeni geçtim bu monitöre diğer ayarlar rezalet gözüküyor bence böyle çok keyifli

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Başka ne oynuyorlar yeni geçtim bu monitöre diğer ayarlar rezalet gözüküyor bence böyle çok keyifli
ben laptopta 1280 1024 kullanıyordum 27 inç monitörlü sisteme geçince çamur gibi oluyordu en yüksek 4:3 1920 1440a geçtim
genelede 1280 1024 ve 1024 768 kullanılır

Geri