- Konu Sahibi Konu Sahibi
AppleOGZ nedir hocam? güvenilirliği ve güvencesi nedir bu konuda bilgilendirme yapar mısınız? İlk defa duydum ve taksit muhabbetini bu cihazlarda nasıl yapıyorlar merak ettim açıkçası. Yerleri bana yakın ama ciddi soru işareti bıraktığını söylemeden edemeyeceğim.Arada fazla fark yok kanka babama aldık düz 17 gayet kullanışlı tek fark pil ekran kamera bende alicam hafta ici pro max alicam ben ama nakit almicam appleogz dan alicam pesin fiyatına taksit.yapiyo nakitini eritme bence onuda soyleyeyim kafan neye yatiyorsa onu al kendin kullanıcan nasi olsa
18 serisi çıktığında büyük ihtimal yeni fiyatlarına bütçem yetmeyecektir hocam. Yeni modelde üstüne koyarak ilerledikleri, ve bellek krizini de göz önünde bulundurduğumuzda 18 hayal gibi kalır. Gerçi çok hayal de etmiyorum.pro alacaksan 18 proyu bekle veya düz 17
Ne statü ne de gösteriş merakım yok. Günlük bir kullanıcıyım ve uzun süre telefonu saf güç kullanmak istiyorum. Tek isteğim ve talebim bu.Ben 16 Pro yerine 16 almıştım henüz bir eksiğini görmedim. Pro modelleri ağır diye sevmiyorum şahsen, kamera olarak da farkını görmedim çevremde birçok Pro model kullanan var arada bir fark varsa onlar bile anlamadı. Belki birkaç sene daha kullanınca farkı anlaşılmaya başlar ama o kadarını bilemiyorum.
Sadece şunu ekleyim ortamlarda falan statü olarak Pro olması insanlara daha iyi geliyor nedense, öyle bir düşüncen olursa Pro al.
YD bile olsa 16 Pro Max'ten sonra geçiş belki performans olarak çok pişman etmez ama 60hz ekran bu fiyata da bu olur mu dedirtecek gibi hissediyorum yanlış anlamazsanız.3-4 yıl için alıyorsanız 16 ile bile idare edebilirsiniz