Eski Dizileri Niye Televizyonda Göstermiyorlar

Merdonaldo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
Deli yürek yılan hikayesi gibi dizileri hiç göstermiyorlar

Deli yürek yılan hikayesi gibi dizileri hiç göstermiyorlar
Aşırı fazla yapım var, sürekli yeni yapım da çıkıyor, bunu reklam kuşaklarıyla beraber tam güne sığdırmak çok zor. Bu sebeple çok izlenen yapımlara öncelik veriliyor.

yutup sağolsun hepsi var

Televizyonda olsa ''Zengin Kız Fakir Oğlan,Seksenler ve Kurtlar Vadisi Pusu'' harici bir dizin kolay kolay izlenme alabileceğini sanmıyorum.
Zaten gelişen teknoloji sayesinde artık dizi/film izlemek için televizyon harici yeni yollar var.
Günümüzde televizyonun değeri, yavaş yavaş radyonun değerine yaklaşıyor.

Televizyonda olsa ''Zengin Kız Fakir Oğlan,Seksenler ve Kurtlar Vadisi Pusu'' harici bir dizin kolay kolay izlenme alabileceğini sanmıyorum.
Zaten gelişen teknoloji sayesinde artık dizi/film izlemek için televizyon harici yeni yollar var.
Günümüzde televizyonun değeri, yavaş yavaş radyonun değerine yaklaşıyor.
Seksenler galiba bi 200 300 tekrar falan attı baştan sona. 360tv bir ara hergun bir bölüm yayınlıyordu bitince baştan başlıyodu.

Kanka reyting'den dolayı. Bu tür dizileri ya gündüz kuşağına koymaları gerekiyor yada gece yarısından sonra. Şimdi düşünürsen gündüz kuşakları hep Esra Erol gibi Müge Anlı gibi polisye tarzı programların hükmünde. Şimdi bu reyting yapan yapımları kaldırıp o eski dizileri kimse tercih etmiyor.

Gösterilse bile izlenmez. Toplumun böyle şeylere talebi yok. Mafya dizileri, evlilik programları, Reality TV yarışmaları, kaos temalı diziler, tüm köyün tren yaptığı gündüz kuşağı programları gibi kalitesiz ve ahlâki çöküntünün eseri olan yapımlar izleniyor. Türkiye'de dijital bir platforma abone olmadığınız sürece eve televizyon almanızın gereği yok.

Yalan dünya bazen keyiflerinin kahyasına bağlı olarak yayınlıyorlar

Şevkat Yerimdar var mı bilmiyorum ama güzel bir saate koysalar izlenir.

Geri