Ders İçin Tablet Önerisi

Çekmecede 2016 yılında aldığım hala çalışan Samsung tablet var bakımını doğru yaparsan işlemcisi iyi olan çoğu marka o kadar dayanır zaten
Özellikle son yillar batarya konusunda Apple çok geride kaldı ki bence bile isteye döngü sayısını tam AB sınırında tutuyor millet daha cok batarya değiştirsin diye
Hocam çalışmaya çalışır o dediğin cihaz 15 sene sonrada çalışır fakat önemli olan soru şu sen 2026 yılınd aktif olarak o cihazı kullanabilirmisin ?

Açıkçası hala karar veremedim samsung ipade göre hem daha ucuz hem de yanında s pen ile geliyor ve not uygulamasıda gayet iyi ayrıca ekran konusunda da 120 hz olması ve AMOLED olması çok iyi ancak ipad te kendisine yönelik artıları var güçlü işlemci, kaleminin özellikleri s pene göre daha iyi ve genel olarak bir apple ürünlerinde uzun ömür mesela kuzenim iphone 11 almıştı ilk çıktığında kaç yıl oldu anca kasmalar falan olmaya başladı

Hocam çalışmaya çalışır o dediğin cihaz 15 sene sonrada çalışır fakat önemli olan soru şu sen 2026 yılınd aktif olarak o cihazı kullanabilirmisin ?
Dostum işlemcisi iyiyse kullanırsın niye kullanamayasin?
Zaten artık çoğu marka 5 6 yıl guncelleme desteği veriyor

Son düzenleme:
13 inç ipad air m4 neredeyse 10.000 tl indirim var şuan 50 ürüne alınır mı

Ekler

• 1000050479.webp
    1000050479.webp
    103.9 KB · Hit: 10
Dostum işlemcisi iyiyse kullanırsın niye kullanamayasin?
Zaten artık çoğu marka 5 6 yıl guncelleme desteği veriyor
Apple ve Samsung dışında hiçbir marka tabletlere o kadar güncelleme vermiyor. Bir kaçı sadece zirve ürünlerine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Honor Magic Pad 4 klavye + kalem ile 45k falan. İşlemci 8 gen 3, 8 Elite arası güçlü bir işlemci. Oled ekranı, 6 yıl güncelleme desteği var toplu paket sağlam ürün.

Son düzenleme:
Apple ve Samsung dışında hiçbir marka tabletlere o kadar güncelleme vermiyor. Bir kaçı sadece zirve ürünlerine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Honor Magic Pad 4 klavye + kalem ile 45k falan. İşlemci 8 gen 3, 8 Elite arası güçlü bir işlemci. Oled ekranı, 6 yıl güncelleme desteği var toplu paket sağlam ürün.
Hocam açıkçası ya samsung alırım yada apple onun dışındaki markalara güvenmiyorum

Sadece 2 model arasında kaldım samsung tab S11 ile ipad air M4

Hocam açıkçası ya samsung alırım yada apple onun dışındaki markalara güvenmiyorum

Sadece 2 model arasında kaldım samsung tab S11 ile ipad air M4
Milyar dolarlık markalara güvenmemek bence garip. Benim tavsiyemi söyledim, ikisi arasından ben S11 tercih ederdim.

Geri