Yardım 24.000₺'ye 5070 Alınır mı?

faturası neden yok mesela 2 aylık ekran kartının, efatura falan da mı gösteremiyor şüpheli

Mesela yurtdışı olabilir. Mesela Çalıntı olabilir. Fark eder mi ? Al geç. Yok başkasını üzen beni sevindirmez hak hukuk diyorsan da sal boşver. 24 bin bedava sorman kabahat.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
azıcık daha pazarlık yap al kaçırma

bence rakam güzel daha yeni 9060 xt 16 gb aldım 5 6 ay oluyor daha önce 3060 vardı kafam rahatmış kartı sisteme taktım 2 3 hafta içinde 4 defa yazılım ile alakalı sorun yaşadım 3060 ta bi kere driver kurar unuturdum şu an ddu ile akraba olma yolunda ilerliyorum

bence rakam güzel daha yeni 9060 xt 16 gb aldım 5 6 ay oluyor daha önce 3060 vardı kafam rahatmış kartı sisteme taktım 2 3 hafta içinde 4 defa yazılım ile alakalı sorun yaşadım 3060 ta bi kere driver kurar unuturdum şu an ddu ile akraba olma yolunda ilerliyorum
birazdan amd fanları seni linç edecek.

9060 a geçtikten sonra format atmadıysan boşa uğraşmışsın, format atıp yine bu sorunları yaşadıysan bol sans

Fiyatı, kutu-fatura eksikliğini göz ardı edebileceğimiz seviyede düşük. Dolayısıyla test ederek alınabilir.

sıkıntı yok kanka umrumda değil 43 yaşındayım ömrümde 3 defa nvidia kullandım bir çok amd kartım oldu hiç bir sorun yaşamamıştım 3850 ler 4830 6850 ler bu kartlar hep elimden geçti çokta keyifli kartlardı fiyat olarak düşük ama performans olarak gayet tatmin edici kartlardı 6000 serisindeki watman sorununa kadar geldim o zaman koptum taki 9000 serisine kadar araştırmaalr yaptım yazılım konusu çözdüler felan dediler ama sorunlar yaşayınca hayal kırıklığı yaşadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

attım ama nafile şu anda yarım yamalak tutturdum arada kendi kendine fabrika ayarlarına sıfırlıyor ama çokta takılmıyorum yapacak bişey yok kendim ettim kendim buldum

Geri