Rampage Gaming Kulaklık 999 TL

Kumaş pedi geniş olsa da, omurga hareket etmeyince konforsuz oluyor. Onun dışında Claws'ın ₺400 kulaklığı yok, Bluetooth bir kulaklığı var.
Havit H2038U da keza benzer sorunları olan bir kulaklık. Bu fiyattaki 7.1 yani ses kartı olan kulaklıklar, Valorant ve hikayeli oyunlarda üzmezler. Ses şiddeti gayet iyi oluyor. Ama tasarım ve konfor, sesten önce gelsin. O yüzden ben kulaküstü bütçe varsa ₺1300-1500 civarına çıkıp H2002P veya aşağıda göstereceğim ürünü almanızı öneririm.

Farklı bir şey denemek isterseniz ve sanal troy kart oluşturursanız şu ürünü ₺1347 alabilirsiniz. Havit H2002P'e göre kulak pedinde kumaşımsı bir yüzey ve serin jel var. Diğer kısımlarda denemedim, ürün yeni ama bu bütçede bence tasarım ve konfor olarak en mantıklı ürün. @tonysoprano

Tabii bu bir risk, GameRaider Gaminggen markası. Ben çok da kötü ürün ürettirdiklerini sanmıyorum. Şu ana kadar sadece fare tarafında tercihleri kötü ve büyük ihtimalle forumlarda hiç önerilmeyecek. Ama kulaklık ve klavye tarafında iyi tercihleri var.

Mesela Clarity kupon ile H2015 PRO'nun alternatifi olabilir. Diğer ürünün omurgası pek güven vermiyor.

önermem almak istyen imkanı olmayan biraz para biriktirip marka giriş seviye alsın logitech giriş seviye kulaklığı bile zar sor tatmin ederken bunlar alınmaz giriş seviye bi kulaklık aldım 1 ay sonra kaldırıp çöpe attım birine versem arkamdan söverdi o kadar kötü idi.

Geri