Nightly
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
ağır hasar kayıtlı hocam araç birde şanlıurfada galeride kaput boyalı önden kazası var muhtemelenBenim attığım iyi ama?
ağır hasar kayıtlı hocam araç birde şanlıurfada galeride kaput boyalı önden kazası var muhtemelenBenim attığım iyi ama?
Togg daha mantıklı gidip opel almak biraz mantıksız olur (Opel bu yahu)ağır hasar kayıtlı hocam araç birde şanlıurfada galeride kaput boyalı önden kazası var muhtemelen
Hocam klişedir ancak doğru yanları olan birşeydir, ilk araba sürmeyi öğrendiğiniz alışma sürecinde farkında olarak veya olmayarak birsürü şey öğreneceksiniz, mesela örneğin çukura tümseğe frenle girmemeyi, devirli kullanmayı, kör noktayı cartı curtu, ama ilk araç olarak diğer çoğu arkadaşın önerdiği araçları alırsanız emin olun bütçe olarak da mental olarak da sizi yoracaktır, benim görüşüm önce gidin 500-600 e temiz bir polo falan alın, arabayı sadece lafta değil de gerçekten anladığınız zaman model yükseltin, 500 e alıp 800 e faiz işletirsin (ytd) 500 e aldığın bi polonun stopunu vurursun ucuza yaptırırsın, çamurluğu kırarsın ucuza yaptırırsın veya mesela en basitinden araç hakimiyetini öğrenene kadar o lastiği milimi milimine yolda hissedene kadar vurursun çizersin kırarsın jantı ama sana koymaz, ancak şuan o bütçedeki bir arabanın jantı sürtsen 15 binlik olursun, yani bunlar sadece binde biri ve eğer ki yine de direkt daha pahalı bir araç tercih edersen yine saygı duyarım ancak dediğimi muhtemelen geç de olsa anlamış olursunMerhaba, Ehliyeti yeni aldım daha trafiğe bile çıkmadım. İstabul'da yaşıyorum bizim burasıda dar sokaklar hep, Fatih tarafındayım. 1-1.3Milyon arası bütcem var. Sizce nasıl bir arabaya bakmalıyım? Havalimanına gidip geleceğim daha çok, orada çalışıyorum. Ailemin de arabası olmadığı için arabalar hakkında pek fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
i20 veya clio iş görürMerhaba, Ehliyeti yeni aldım daha trafiğe bile çıkmadım. İstabul'da yaşıyorum bizim burasıda dar sokaklar hep, Fatih tarafındayım. 1-1.3Milyon arası bütcem var. Sizce nasıl bir arabaya bakmalıyım? Havalimanına gidip geleceğim daha çok, orada çalışıyorum. Ailemin de arabası olmadığı için arabalar hakkında pek fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Araba pert kayıtlıElektrikli almanı tavsiye ederim
1.0 e tsi olmayan düz tsi polo veya 1.0/ 1.3 tce clio bakabilirsin. 1.0 sce olmasın tce olsun mümkünse.Merhaba, Ehliyeti yeni aldım daha trafiğe bile çıkmadım. İstabul'da yaşıyorum bizim burasıda dar sokaklar hep, Fatih tarafındayım. 1-1.3Milyon arası bütcem var. Sizce nasıl bir arabaya bakmalıyım? Havalimanına gidip geleceğim daha çok, orada çalışıyorum. Ailemin de arabası olmadığı için arabalar hakkında pek fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Araba sürmeyi o tarz arabalarda öğrenmek lazım kendimce. Yeni arabalar araba değil ki oyuncak gibi herseyi kendi yapıyor.Hocam klişedir ancak doğru yanları olan birşeydir, ilk araba sürmeyi öğrendiğiniz alışma sürecinde farkında olarak veya olmayarak birsürü şey öğreneceksiniz, mesela örneğin çukura tümseğe frenle girmemeyi, devirli kullanmayı, kör noktayı cartı curtu, ama ilk araç olarak diğer çoğu arkadaşın önerdiği araçları alırsanız emin olun bütçe olarak da mental olarak da sizi yoracaktır, benim görüşüm önce gidin 500-600 e temiz bir polo falan alın, arabayı sadece lafta değil de gerçekten anladığınız zaman model yükseltin, 500 e alıp 800 e faiz işletirsin (ytd) 500 e aldığın bi polonun stopunu vurursun ucuza yaptırırsın, çamurluğu kırarsın ucuza yaptırırsın veya mesela en basitinden araç hakimiyetini öğrenene kadar o lastiği milimi milimine yolda hissedene kadar vurursun çizersin kırarsın jantı ama sana koymaz, ancak şuan o bütçedeki bir arabanın jantı sürtsen 15 binlik olursun, yani bunlar sadece binde biri ve eğer ki yine de direkt daha pahalı bir araç tercih edersen yine saygı duyarım ancak dediğimi muhtemelen geç de olsa anlamış olursun
O fiyatlarda hic togg bakma gerek yokOpel corsa nasıldır şekli güzel duruyor aslında. Ama togg a da bakacağım bütçem yeterse.
Evet hocam mesela 10 yaşında 1.9tdi caddy ile öğrendim, 13 yaşında lineaya geçtim 17 yaşında connecte geçtim, 20 de şuan elimin altında 2 logan 1 kangoo 1 connect 1 doblo 1 şahin var ama hala ben bile yeri geliyor kaza yapıyorum, yeri geliyor jantı sürtüyorum, yeri geliyor aynayı tıklatıyorum veya ön tamponu falan kaldırıma takıyorum, sadece öğrenmek içini de geçtim, o paralara alınacak bir araba özellikle acemi ellerde umarım olmaz ancak belki yarı yarıya değer kaybı yaşayacak, allah korusun mesela ama belki gidecek virajda debriyaj fren yapacak perte çıkacak gibi gibi.Araba pert kayıtlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1.0 e tsi olmayan düz tsi polo veya 1.0/ 1.3 tce clio bakabilirsin. 1.0 sce olmasın tce olsun mümkünse.
Araba sürmeyi o tarz arabalarda öğrenmek lazım kendimce. Yeni arabalar araba değil ki oyuncak gibi herseyi kendi yapıyor.
O fiyatlarda hic togg bakma gerek yok
Valla buraya atılan arabalara bakarsan felegin cemberinden gecmis zaten. 1400 e 18k km de togg var sadece kaput boyalı ama pert kayıtlıEvet hocam mesela 10 yaşında 1.9tdi caddy ile öğrendim, 13 yaşında lineaya geçtim 17 yaşında connecte geçtim, 20 de şuan elimin altında 2 logan 1 kangoo 1 connect 1 doblo 1 şahin var ama hala ben bile yeri geliyor kaza yapıyorum, yeri geliyor jantı sürtüyorum, yeri geliyor aynayı tıklatıyorum veya ön tamponu falan kaldırıma takıyorum, sadece öğrenmek içini de geçtim, o paralara alınacak bir araba özellikle acemi ellerde umarım olmaz ancak belki yarı yarıya değer kaybı yaşayacak, allah korusun mesela ama belki gidecek virajda debriyaj fren yapacak perte çıkacak gibi gibi.
Küçük araba isteyen ve acemi birisine togg önermek nasıl bir mantıktır anlamadım.Toggdan uzak durun.Halen oturmamış bir araba.Size tavsiyem suzuki swiftlere bakmanız.Hem ufak bir araba olduğundan her yere kolaylıkla park edersiniz hem de sizin hatalı kullanımlarınızı,bakımsızlığınızı tolere edebilecek kadar sıkıntısız bir araba.Honda city de olabilirdi ancak o biraz daha uzun bir araba.Togg önerenden sonra honda city önermek pek de mantıksız gelmiyor açıkçası.Elektrikli almanı tavsiye ederim
Araba pert kayıtlı
1.0 e tsi olmayan düz tsi polo veya 1.0/ 1.3 tce clio bakabilirsin. 1.0 sce olmasın tce olsun mümkünse.
Araba sürmeyi o tarz arabalarda öğrenmek lazım kendimce. Yeni arabalar araba değil ki oyuncak gibi herseyi kendi yapıyor.
O fiyatlarda hic togg bakma gerek yok
clioMerhaba, Ehliyeti yeni aldım daha trafiğe bile çıkmadım. İstabul'da yaşıyorum bizim burasıda dar sokaklar hep, Fatih tarafındayım. 1-1.3Milyon arası bütcem var. Sizce nasıl bir arabaya bakmalıyım? Havalimanına gidip geleceğim daha çok, orada çalışıyorum. Ailemin de arabası olmadığı için arabalar hakkında pek fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.