❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

ben inanmıyorum sırf sayfa ziyaret edilsin etkileşim kazansın diye yapılan bişey gerçek bile olsa kendi aralarında dümen çeviriyorlar reklamın iyisi kötüsü olmaz ram ihtiyacım var yeni sistem topladım sırf bu yüzden hiç ziyaret etmediğim vatan sitesini günde 10 15 defa ziyaret ediyorum acaba bi indirim yakalar mıyım diye ama bizide çarka düşürüyorlar.

Okuduğunuzu anlamayı tercih edebilirsiniz. Zamanında forumda yaşandı, tecrübe edildi. Bitmiş konunun günlerce en üstlerde sıcak fırsatları meşgul etmesi bile başlı başına boş muhabbet zaten.
Senin sorunun tercih yapamamak. Linkleri bilgisayarın kendisi açıyor ve sende okumak zorunda kalıyorsun. Bilgisayarın karar veriyor demek. Tercih yapamaman zor bir durum olmalı

Kim aldıysa aldı aga, şu ram indirimlerinden nefret ediyorum. 10 saniye indirim görüyor ama 10 gün muhabbeti bitmiyor. Yok aldım, yok alamadım, yok onaylanmadı, yok thh vericem, yok 5 tane aldım iptal etmişler, yok mağaza çalışanları alıyor, yok millet sömürdü, yok benimki kargoda, yok al-satçılar aldı, yok ilanlara düşmüş harbiden gına geldi. Keşke hiç bir firma indirim yapmasa da şu boş muhabbetleri görmesek.
hayır ben de sevmiyorum böyle indirim bittiği halde tepe kalmaya devam eden konulara ama dediğiniz tek ram için değil neredeyse her iyi indirim için geçerli

Fiyat güzel indirimde gerçekti sadece geç farkedildi. Bütün ramlerde indirim yapıldığı zamanlarda olmuştu. Belki yakın zamanda yine indirim yapılır.

Mayıs ayında yine bu ramler aynı fiyata satılmıştı o zaman çekmiştim bir tane. Amd işlemciyle de çatır çatır kullanıyorum yukarıda amd uyumlu değil falan demişler de, öyle değil yani

Mayıs ayında yine bu ramler aynı fiyata satılmıştı o zaman çekmiştim bir tane. Amd işlemciyle de çatır çatır kullanıyorum yukarıda amd uyumlu değil falan demişler de, öyle değil yani
Ho hocam aldırış etmeyin çok, rollenmeye baksana elemanda ki çok biliyor. :d çok şeyyapmaya gerek yok böylesiyle.

Son düzenleme:
Kaç mts'de kullanıyorsunuz?

Geri