Gta 6 Yeni Sızıntı (4. Sızıntı)

Take-Two GTA 6 Sızıntıları Sonrası 2,83 Milyar Dolar Değer Kaybetti

Yahoo Finance verilerine göre Take-Two hisseleri, sızıntılar başlamadan önce 18 Ağustos’ta 248,13 dolar seviyesindeydi. Sonraki iki gün içinde fiyat 232,84 dolara kadar geriledi. Bu da hisse başına 15,29 dolarlık düşüş ve şirketin toplam piyasa değerinde yaklaşık 2,83 milyar dolarlık kayıp anlamına geliyor.

1787297443000.webp

Adam cut scene den kendisine uygun bir sahneyi çıkarıp paylaştı. Burda iki ihtimal var. Ya adamım elinde tonla cutscene var ve aralarından kendine uyanıp tutup paylaştı ya da ne tesadüf ki o sahneyi sadece elde etti :). Yani kısaca evet yüksek ihtimal adamın elinde 2025 yılından oyunun büyük çoğunluğunun tamamlandığı bir build var.

Güncelleme: 12 saattir elemandan haber gelmiyor. Tutuklanma ihtimali yüksek ama henüz resmi bir doğrulama yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kalp kırmak istemem ama şu yorum cahilliktir. "LEEK" kelime anlamı olarak pırasa demek. Adam profil fotoğrafıyla harmanlayıp kelime oyunu yapıyor yani.
he anladım sağol hocam

Adamın sesi kesildi he enselediler herhalde :kekw:

Aha attı yenisini @Henry Avery yakalamamışlar bizimkini :kekw:

1787316974500.webp

İzin verse bakacam

Adam buraya atıyor konu açmaya gerek yok yeni attı
Konu zaten vardı kral

İzledimde fenasal oyun geliyor. Rdr 2 nin üstüne inşaa etmişler muhtemelen. Cilalandıgında cillop olur arabayı begendim.

Konu zaten vardı kral

İzledimde fenasal oyun geliyor. Rdr 2 nin üstüne inşaa etmişler muhtemelen. Cilalandıgında cillop olur arabayı begendim.
keşke aynı anda pcye çıksa da oynasak, bekleyen tarafta takılıcaz bi süre

Geri