Dr.Vega
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
he anladım sağol hocamAdam cut scene den kendisine uygun bir sahneyi çıkarıp paylaştı. Burda iki ihtimal var. Ya adamım elinde tonla cutscene var ve aralarından kendine uyanıp tutup paylaştı ya da ne tesadüf ki o sahneyi sadece elde etti. Yani kısaca evet yüksek ihtimal adamın elinde 2025 yılından oyunun büyük çoğunluğunun tamamlandığı bir build var.
Güncelleme: 12 saattir elemandan haber gelmiyor. Tutuklanma ihtimali yüksek ama henüz resmi bir doğrulama yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kalp kırmak istemem ama şu yorum cahilliktir. "LEEK" kelime anlamı olarak pırasa demek. Adam profil fotoğrafıyla harmanlayıp kelime oyunu yapıyor yani.
açılmıyo sadasd
Link
Var mı gencler
Konu zaten vardı kral![]()
Adam buraya atıyor konu açmaya gerek yok yeni attı
İzledimde fenasal oyun geliyor. Rdr 2 nin üstüne inşaa etmişler muhtemelen. Cilalandıgında cillop olur arabayı begendim.![]()
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
keşke aynı anda pcye çıksa da oynasak, bekleyen tarafta takılıcaz bi süreKonu zaten vardı kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İzledimde fenasal oyun geliyor. Rdr 2 nin üstüne inşaa etmişler muhtemelen. Cilalandıgında cillop olur arabayı begendim.