MSI B850 GAMING PRO WIFI6E AM5 DDR5 8200+(OC)MHz Anakart
DDR5 8200 MT/s bellek desteği ve Wi-Fi 6E bağlantısıyla MSI B850 GAMING PRO, üstün performans sunar. Detayları inceleyin.
bu alınır mı beyaz istiyordum ama
bitti yazana kadarstok geldi koşun
9800x3d zaten kullandım da ne alsam diye hala düşünüyorumhocam imza kısmınızı okudum da o sisteme o işlemci pek olmamış gibi![]()
rgb siz versiyonunu almıştım keşke o zaman bunu getirselerdi ama performans 10 numara cl28 6000 mhz stabilite aldım aktif soğutma yaparsam cl26 da düşünebilirim ama fantazi biraz yeter bu kadarı bana
sepette 9000 den 10500 e çıktı![]()
MSI B850 GAMING PRO WIFI6E AM5 DDR5 8200+(OC)MHz Anakart
DDR5 8200 MT/s bellek desteği ve Wi-Fi 6E bağlantısıyla MSI B850 GAMING PRO, üstün performans sunar. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
bu alınır mı beyaz istiyordum
Bu model için paylaşılmış herhangi olumsuz yoruma daha önce denk gelmedim, aktif kullanmadım ancak arctic ürünler beni bu zamana kadar üzmedi, belki bilinçsiz montaj söz konusu olabilir, kendi çapında kendini kanıtlamış bir model.Öncelikle dönüş için tesekkur ederim. Bu marka pro surumunde sorun oldugunu hatırlıyorum iadesi cok olmuştu. Aktif kullandınız mı yada kullanan varmıdır
Alınır, halihazırda araştırdaysanız bu seviye bu fiyatta alternatifi yok.Nasıl alınır mı?
ben geçen haftalarda 4600 e almıştım bence yeterli kalitede bir ürün sadece yüksek yüklerde fan sesi olabiliyor diyorlar o kadar benden daha iyi bilenler yazarsa sevinirim bilgim bu kadarNasıl alınır mı?